Systemutvecklare

Rekryterare
Vitec software
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 maj 2019
Stängs
den 6 juni 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inom finansbranschen är det en tydlig trend mot digitalisering, automatisering och artificiell intelligens. Det är områden vi satsar stenhårt på!

Vitec Capitex Finanssystem bygger långsiktiga lösningar mot bank och finans. Vi är ett litet produktbolag där varje medarbetare spelar en viktig roll för vår framgång. Vitec Capitex Finanssystem ingår även i Vitec Software Group som är en växande koncern med goda
utvecklingsmöjligheter. Vi kan därmed erbjuda det bästa av två världar! Du blir del av ett kompetent team med både spets och bredd. 

Vi rekryterar nu ett antal olika systemutvecklare och söker dig med erfarenhet av antingen fullstack-, back-end-, eller front-end-utveckling. Har du en passion för mjukvaruutveckling och är intresserad av att arbeta inom det finansiella området så kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Vi arbetar enligt agila metoder med en hög grad av självbestämmande där Java och HTML är kärnan i våra produkter. Du kommer arbeta i en flexibel roll med allt från framtagning  av användargränssnitt, till att skapa och använda databasstrukturer såväl som att förstå och tillgodose kundens behov och önskemål.

Du kommer vara delaktig i att modernisera våra produkter och kommer bl.a. jobba mycket med våra storsatsningar inom Förmögenhetsplanering och Företagslån.

Du tycker om att lära nytt och trivs både med att jobba individuellt och tillsammans med  andra. Du är villig att ta ansvar och har hög analytisk förmåga för problemlösning.

Kvalifikationer

  • Relevant kandidat- eller magisterexamen. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet eller bara är helt övernaturligt duktig
  • Erfarenhet från tekniker som: Java, C#, SOAP, CSS, HTML5, JavaScript, unit testing, Jenkins, Jira, Git
  • Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Plats: Kontor på Kungsholmen, Stockholm

Ansökan
Vi ser ständigt över inkomna ansökningar, så vänta inte!

Frågor?  Vänligen kontakta Per-Christian Johansson, per-christian.johansson@vitec.se, 08-522 309 22

Om oss: Vitec Finans och Försäkring är en del av Vitec Software Group och erbjuder avancerad programvara för professionella ekonomiska rådgivare och pedagogiska lösningar för konsumenter. Våra kunder är banker och försäkringsbolag. Produkterna går under varumärket  Capitex som har ett väldigt högt anseende inom branschen. Vi är ett stabilt företag med väldigt bra lönsamhet och har funnits i över 30 år.

Liknande jobb

Liknande jobb