Cellbes i Stockholm City söker Webbutvecklare

Rekryterare
Cellbes
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 maj 2019
Stängs
den 6 juni 2019
Ref:
8DA1AE08-A63F-4F2A-B177-E7A950ABD4C5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en tekniknyfiken Webbutvecklare, gärna frontend, till e-handelsbolaget Cellbes i Stockholm (Östermalm).

Att utvecklas är både roligt och ett måste i denna bransch, därför kompetensutvecklar Cellbes sina utvecklare kontinuerligt både genom kurser och konferenser och självstudier, något som kommer vara en självklarhet även för dig i din vardag.

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB (tillsammans med Bubbleroom och Haléns). Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam-, herr- och heminredningsprodukter. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus!

VI ERBJUDER DIG

  • En mogen teknikstack där allt är på plats för deploys och där du ges stor frihet i att vidareutveckla plattformen med tekniker så som .net Core, C# och TypeScript, samt ramverk och paket med bland annat React, WebPack, Knockout, AutoFaq, EasyNetQ, Nest, m.fl.
  • Möjligheten att arbeta med en plattform byggd på en servicearkitektur med RabbitMQ. Givetvis finns en automatiserad CI/CD lösning där det produktionssätts ny kod utan nedtid. Vissa säger DevOps, vi kallar det ett skönt arbetssätt!
  • Du erbjuds även kollegor med lång erfarenhet av e-handel och prestanda-krävande system som gärna par programmerar och delar med sig av sina kunskaper till varandra inom teamet.


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Webbutveckling och programmering primärt i C# och TypeScript. Nyutveckla och förbättra systemövergripande funktioner nu och för framtiden.
  • Hitta förbättringspotential och implementera dessa förbättringar samt diskutera fram den mest optimala lösning ihop med kollegorna i teamet.
  • Vara högst delaktig i att vidareutveckla plattformen och de tekniska ramverken där dina idéer och initiativ kommer vara uppskattade och högt efterfrågad.
  • Bygga "hjälp-verktyg" för att minimera repetitiva uppgifter och driva automatiseringen vidare.
  • Uppgradera servrar och ramverk.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du får sitta i fina lokaler centralt i Stockholm, närmare bestämt på Birger Jarlsgatan på Östermalm. Du kommer tillhöra ett familjärt team om (idag) tre utvecklare som alla värderar och respekterar filosofin frihet under ansvar samt har tillgång till flexibla arbetstider.

MER OM DIG

Vi söker dig som är bekväm i .NET-stacken och har erfarenhet av samt brinner lite extra för frontendutveckling, gärna i React. Tekniken är det du brinner för och viljan att våga testa nytt är en del av ditt DNA. Har du erfarenhet av e-handel är meriterande men inget krav. Du har någon form av utbildning inom webbutveckling och har tillräckligt med erfarenhet att du direkt kan sätta igång och producera kod. Det är meriterande om du har erfarenhet inom DevOps, Continuous Integration/-Delivery and deployment, molnlösningar inom till exempel Azure, Amazon, Google m.fl samt Microservices-arkitektur. Om inte annat så är det områden som intresserar dig och där du vill utvecklas inom.

Vi tror att du som person är prestigelös och vill vara med att både utvecklas som person men även ta ansvar och driva arbetet/plattformen vidare in i framtiden. Du tror på samarbete inom teamet och är lyhörd inför dina kollegor.
Har du vilja, driv och passion kan du gå långt hos Cellbes!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb