Systemutvecklare till Fitness24seven i Lund!

Rekryterare
Fitness24Seven
Plats
Skåne län, Lund
Lön
Fast lön
Annonserat
den 25 april 2019
Stängs
den 26 maj 2019
Ref:
CBF7A8F3-C01F-476D-8844-546929562F0D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en Systemutvecklare med fokus på backend som söker nästa stora utmaning? Här får du chansen att bygga upp framtidens system!

Som Systemutvecklare hos oss på Fitness24Seven får du vara med och utveckla framtidens system och tjänster för fitnessbranschen. Tillsammans med ett härligt team kommer du att få vara med och skapa lösningar som gör det enklare för människor att uppnå en hälsosammare livsstil. Här får du möjlighet att ta ansvar och bygga nya lösningar med ny teknik, i en modern miljö.

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängliga, välkomnande och som alla har råd med.

Som Systemutvecklare hos oss på Fitness24Seven får du arbeta i ett agilt team med högt tempo och mycket nyfikenhet och passion. Vi jobbar tillsammans för att skapa nytta åt våra medlemmar, både genom befintliga tjänster och i utvecklingen av nya. Du kommer att jobba tillsammans med andra utvecklare i ett korsfunktionellt team. Här sitter alla på en bit av pusslet som skapar en fulländad upplevelse åt användarna och Fitness24Sevens medlemmar.

Som anställd på Fitness24Seven erbjuds du en varierande och utmanande roll med spännande ny teknik och kompetensutveckling.På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning. Hos oss är det högt i tak och här finns mycket energi.Självklart får du som anställd träna gratis på samtliga av våra gym över hela världen!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Fitness24Seven erbjuder vi flera digitala tjänster åt våra medlemmar och detta gör vi genom vår webb, mobila app och digitala skärmar ute på gymmen. Dessa applikationer tillhandahåller funktionalitet genom ett API-lager och en tjänsteplattform. Tillsammans kallar vi det för vår Digitala Plattform, som servaralla våra 400 000 medlemmar.

Som Systemutvecklare kommer du få ansvar för API- och tjänsteplattformen som tillhandahåller funktionalitet åt våra applikationer. Huvuddelen av dessa är utvecklade i .NET men vi har också tjänster skrivna i nodejs. Du kommer få integrera mot både interna och externa datakällor och hela plattformen driftas på Microsoft Azure med CI/CD genom Azure DevOps.

Ditt ansvar kommer vara utveckla och underhålla plattformen på ett sätt som innebär hög kvalitet för Fitness24Seven och deras medlemmar. Du kommer också vara med och ta fram nästa version för att ytterligare lyfta de tjänster vi erbjuder på ett affärsmässigt och kostnadseffektivt sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att handla om att:

 

  • Utveckla och förvalta funktionalitet enligt gängse praxis med hög kvalitet.
  • Ta ägandeskap över systemutvecklingen av API, tjänstelager och integrationer.
  • Refaktorera komplex kod för att skapa en mer förvaltningsbar kodbas.
  • Samarbeta med andra utvecklare i ett korsfunktionellt scrum team.
  • Rådge beställare hur den Digitala Plattformen kan tillhandahålla ännu bättre service till våra medlemmar.

 


ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att tillhöra IT-avdelningen som idag består av sex kollegor, varav fyra konsulter, som jobbar tätt tillsammans. Vi är ett dynamiskt team som nu behöver stärkas upp med en Gränssnittsutvecklare och en Systemutvecklare. I rollen som Systemutvecklare får du ta mycket eget ansvar över ditt arbete och samarbeta med teamet för att tillsammans uppnå era och sprintens gemensamma mål. Du kommer rapportera till vår CIO Sanna Mauritzon, men teamet du arbetar i kommer att vara självorganiserandepå det stora hela.

Din placering kommer att vara på vårt moderna huvudkontor i Lund och du sitter därmed mitt i hjärtat av verksamheten Fitness24Seven. Vi är en arbetsgivare som förstår värdet i att erbjuda flexibilitet och anpassning efter ditt livspussel.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är van vid att jobba med projekt ochhar erfarenhet av tidigare systemutveckling.Du söker ett ansvar, där du kan planera och implementera en långsiktig strategi. Du tycker det är viktigt att leverera hög kvalitet och är bekväm i en lättrörlig miljö. Det är viktigt för dig att vidareutveckla dina kunskaper, vara aktiv i utvecklarcommunityn och hålla dig uppdaterad kring ny teknik.Då delar av teamet sitter på huvudkontoret med andra på distans söker vi dig som har god kommunikativ förmåga i både tal och i skrift.

Vi ser gärna att du har:

 

 

 

  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.
  • God kompetens inomC# och .NET.
  • Erfarenhet av API-design, molnplattformar och integrationsutveckling.
  • Erfarenhet av kvalitetsmetoder, så som TDD eller funktionellprogrammering.

 


Vi ser att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för och intresse av verksamheten och vill bidra till bra funktionalitet och service till våra medlemmar.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb