CGI

Senior Tekniker, Stockholm, Göteborg och Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 7 maj 2019
Stängs
den 28 augusti 2019
Ref:
J0319-0916
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Affärssystemsverksamheten inom CGI behöver förstärkning inom affärssystemet Raindance.

Vi är idag ett 100- tal medarbetare på olika orter i Sverige och nu söker vi förstärkning till vår kundsupport. Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem och du finner våra kunder i flera olika branscher.
Systemet innehåller moduler för bl.a. Ekonomistyrning, Reskontror, Elektronisk Fakturahantering, Anläggningsredovisning, Projektredovisning, Budget- och Prognos, Inköp/Beställning mm. Vår lösning innehåller även en Utdataplattform för information och uppföljning.
Raindance är uppbyggt kring en webbportal som stöd för våra olika administrativa processer. Vi har även mobila lösningar för smarta mobiler och surfplattor. Systemet är öppet, flexibelt och komponentbaserat vilket möjliggör ändamålsenliga kundspecifika lösningar.

Vi söker ytterligare medarbetare till vår drift och tekniska kundsupport. Gruppen består idag av 6 tekniker som i tätt samarbete sköter drift och övervakning av kundsystem och interna utvecklings- och testsystem, löser tekniska supportärenden och stöttar övriga Raindance-medarbetare i teknikfrågor. I tjänsten som drifts-/supporttekniker kommer du ha fokus på drift och övervakning av kundsystem och interna system.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att drifta kundsystem där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför uppgraderingar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta driftar du även våra interna utvecklings- och testsystem, arbetarmed incidenter för kunder som driftar sina egna system samt stöttar utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har minst ett par års erfarenhet av att drifta kunders system och bör ha dokumenterad kunskap inom flera av följande områden:

- Microsoft Server Operativsystem
- Microsoft SQL
- Tomcat och/eller Microsoft IIS
- Kommunikationsplattformar
- Övervakningssystem och larmhantering
- Nätverk
- Brandväggar

Det är meriterande om du även har erfarenhet inom:
- Linux
- Oracle
Som person är du noggrann och strukturerad och arbetar ständigt med förbättringar. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar. Du har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera. Du kan hantera flera samtidiga processer.

För mer information, kontakta gärna

Liselotte Wilske, liselotte.wilske@cgi.com, 0702-017995

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-07-06

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb