Systemtestare

Plats
Åkersberga, Österåker
Annonserat
den 7 maj 2019
Stängs
den 2 juni 2019
Ref:
Systemtestare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du representera ett marknadsledande och internationellt bolag? Vi söker nu en systemtestare som vill vara med på resan att utveckla vårt alldeles egna branschledande system.

Till vår utvecklingsavdelning i Åkersberga söker vi nu en systemtestare. Här utvecklar vi vårt egna branschledande affärssystem för hela vår affärsprocess. Vi arbetar även med utveckling och förvaltning av systemet för våra internationella anläggningar. Du kommer arbeta nära våra systemutvecklare och arbetet kräver stort ansvarstagande. 

Arbetet innebär ansvar för test och kvalitetssäkring av all nyutveckling. Du kommer även att spela en viktig roll i teamet genom att komma med nya idéer för att förbättra våra testprocesser och versionshantering.

Tjänsten

  • Test av nyutveckling
  • Presentera nya funktioner på engelska
  • Aktivt medverka i utvecklingsprojekt
  • Uppföljning på att nya funktioner tas i drift

Din profil

Du ska gärna ha några års erfarenhet av test och release-hantering. Vi förväntar oss att du är strukturerad och självgående samt har lätt för att dokumentera och kommunicera på ett pedagogiskt sätt. Som person är du utåtriktad, nyfiken och stimuleras av att kunna påverka den dagliga verksamheten. Vi ser det som en fördel om du har intresse och kunskap om verksamhetsfrågor inom någon bransch som t.ex. logistik, service eller industri.

Att du behärskar engelska i skrift och tal utgår vi från, behärskar du fler språk så är det givetvis betydelsefullt på ett företag som täcker hela Europa.

Vi erbjuder dig

En spännande roll med ett stort ansvar i branschens marknadsledande företag. Även ett stimulerande och utmanande arbete i ett litet kvalificerat team, med stort IT-och verksamhetskunnande i en internationell verksamhet. Du kommer att arbeta i en trevlig miljö, där du kommer få löpande coaching med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Kviberg, System Manager, på telefon 0702- 51 17 20.

Välkommen att registrera din ansökan, med ett personligt brev och CV  genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

 

Liknande jobb

Liknande jobb