Supporttekniker till stort IT-bolag i Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 maj 2019
Stängs
den 7 juni 2019
Ref:
EAFFDB1E-9694-4B8B-BE50-FEC48EE801BA
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med IT och service? Trivs du med att lösa problem och jobba i en självständig roll? Sök rollen som supporttekniker!

I vår kunds helpdesk möter du 2nd line-ärenden i en dynamisk miljö där du har driftansvar och supporterar den interna organisationen på huvudkontoret i Stockholm och ett 40-tal andra kontor i Sverige. Trivs du med att lösa problem och är duktig inom nätverk? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en roll där du får hantera dina egna ärenden och självständigt supporterar den interna organisationen inom IT. Du kommer ha en central roll i organisationen med många kontaktytor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som supporttekniker inom 2nd line kommer du:

 

  • ta emot supportärendenav varierad komplexitet inom användarsupport exempelvis system och nätverk
  • ha lokalt driftansvar
  • arbeta i en Windowsmiljö
  • delta i olika projekt


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Du kommer att jobba på plats på huvudkontoret i Kista i Stockholm och du kommer att bli en del av ett härligt team. Detta är ett konsultuppdrag via TNG med goda möjligheter till överrekrytering till vår kund.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som supporttekniker i 2nd line tror vi att du har några års erfarenhet inom IT, kanske från en helpdesk eller övrig supportfunktion. Du har god kännedom om att arbeta i Windows Server, Office 365 admin och nätverk. Meriterande om du har databaskunskap och tidigare jobbat i SharPoint Online. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Som person är du strukturerad samt pedagogisk för att effektivt kunna supportera den interna organisationen. Vidare tror vi att du trivs med att driva projekt och är självständig samt drivs av samarbete och bra service.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.