CGI

Projektledare, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Örebro , Sweden
Annonserat
den 8 maj 2019
Stängs
den 31 augusti 2019
Ref:
J0219-1412
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

I Örebro har CGI vunnit en stor affär och är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas. Vi behöver förstärka vårt team med fler duktiga projektledare med erfarenhet av utvecklingsprojekt. Vi söker även tekniska projektledare.

Projekten finns framförallt inom den offentliga sektorn och har en direkt påverkan på vårt samhälle, vilket gör detta till en perfekt roll för dig som har ett samhällsengagemang.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ansvara för hela eller delar av de projekt vi driver ute hos våra kunder. Du kommer att vara en del av vårt Government team som finns på flera orter i regionen. Teamet arbetar i första hand med kunder inom offentlig verksamhet.

I den här rollen kommer du få leda stora, komplexa projekt som handlar om att våra myndigheters IT-system kan hantera följder av förändrad lagstiftning.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som projektledare söker vi dig som har en mycket god problemlösningsförmåga. Du har några års erfarenhet från någon/några utvecklings- och projektmetoder (t ex Pejl, Props, RUP, SCRUM).
Vidare kan du flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen inom IT,

Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Örebro

För mer information, vänligen kontakta: Stefan Pettersson, Director Consulting Services, stefan.pettersson@cgi.com eller 019-5062539

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-06-30.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.