DBA Till Sirius International i Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 maj 2019
Stängs
den 9 juni 2019
Ref:
8FBFCBF0-B01D-4716-97D9-39F9D7D70D7F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här finns jobbet för dig som vill jobba som DBA och som gillar ny teknik. Välkommen till Sirius International i Stockholm!

Sirius International är ett internationellt framgångsrikt försäkringsbolag som är ledande i Europa. Företaget gillar att ligga i framkant tekniskt, så här får du bland annat jobba med klusterteknologi, senaste plattformen från Citrix och molnlösningar. Du kommer jobba tillsammans med erfarna kollegor som gärna dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Arbetsmiljön präglas av engagemang och öppenhet.

VI ERBJUDER DIG

 

  • En trygg organisation med en jämn könsfördelning
  • Goda personalförmåner; försäkringar, friskvårdbidrag m.m.
  • Centralt beläget kontor i Spårvagnshallarna i Stockholm


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Denna roll erbjuder en spännande vardag fylld av variation. Du får möjlighet att kunna påverka och ta ansvar i alla delar som tillhör DBA. Tillsammans med dina DBA-kollegor kommer du framför allt att:

 

 

  • Ansvara för databasplattformen inklusive installation, underhåll och uppgraderingar
  • Utveckla och förbättra databasplattformen med tillhörande processer
  • Dagligt arbete med supportärenden som en del av 3:e linjens support
  • Delta i teknisk planering tillsammans med DBA Team Lead


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra sektionen IT Operations som består två avdelningar; Infrastruktur och Helpdesk. Robert Boyle leder Infrastruktur och blir din närmaste chef. I ditt team finns tre kompetenta Databasadministratörer. Ni jobbar i nära samarbete med de två befintliga utvecklingsteamen; ett frontendteam och ett backendteam inom samma avdelning. Arbetssättet går mot agilt enligt scrum. Lokalerna är ljusa och centralt beläget i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en erfaren DBA. Inom ditt tekniska expertområde ligger Windows Server, SQL-serverapplikationer och SAN-systems. Du har också erfarenhet av AlwaysOn, Replication, Reporting Services, Analysis Services, Integration Services samt Master Data Services.

Som person trivs du att jobba tillsammans med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper erfarenheter. Vidare tar dig an uppgifter strukturer och är lösningsfokuserad.

Då du kommer att jobba i ett internationellt bolag med många kontaktytor söker vi dig som kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb