Fullstack-utvecklare till SEB IT i Örebro

Rekryterare
SEB
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 maj 2019
Stängs
den 28 maj 2019
Ref:
742F4247-22E7-46D1-98F3-38E2101F0AFC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Innovativ utvecklare med styrkor inom frontend sökes till SEB IT i Örebro

Vill du följa med på en resa att bygga den nya betalplattformen på SEB? Då kan du vara den utvecklare som vi söker till SEB i Örebro.

Här får du möjlighet att bidra med din kompetens. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SEB sitter i centrala lokaler på Kungsgatan i Örebro med ca 75 anställda. Du kommer tillhöra den växande avdelningen CMI Systems som idag består av 28 medarbetare. Du blir en del av ett agilt team med hög kompetens och mycket erfarenhet som präglas av en stark gemenskap och stort engagemang.

SEB:s målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning.SEB arrangerar Hackdays/Hackatons med jämna mellanrum för att främja kompetensspridning och innovation.

Förutom SEB:s genomgripande introduktion, trevliga kollegor och roliga aktiviteter så erbjuder SEB ett attraktivt förmånspaket.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

CMI Systems jobbar med utveckling och förvaltning av system inom betalningar som är ett globalt och affärskritiskt systemområde för SEB.

  • Du kommer att arbeta i ett agilt utvecklingsteam med hög kompetens och stort engagemang.
  • Teamet ansvarar för utveckling och förvaltning av system inom området Payments.
  • CMI Systems arbetar mest med Microsoftbaserade språk och ramverk


VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss ska du ha en hög teknisk kunskap med flera års erfarenhet av programmering, gärna inom Microsoftvärlden och webbutveckling. Du har tidigare erfarenhet av Angular och C#. Du gillar att leverera kvalité och har en god analytisk förmåga och kan hitta enkla lösningar. Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta i ett agilt team. Du inspireras av att lära dig nya saker och att sprida din kompetens till andra.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb