Webbanalytiker till Verisure i Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 maj 2019
Stängs
den 29 maj 2019
Ref:
376EDEB6-3557-425E-9A18-5477538FC706
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här får du som webbanalytiker jobba med konvertering och leadgenerering!

Ser du konverteringsoptimering som en självklarhet för att driva affären? Då kommer du att älska rollen som webbanalytiker på Verisure. Här kommer du att få jobba i ett dynamisk miljö med stort tillväxtfokus.

VI ERBJUDER DIG

I en nystartad roll kliver du in i det största svenska och europeiska larmföretaget. Här kommer du in i ett datadrivet företag med stort fokus på analys och det digitala. Med bas i Online Optimization-teamet, blir du involverad i flera delar av organisationen för att arbeta med leads och konverteringsoptimering. Här kommer du att jobba nära utvecklare för att snabbt få till förändringar.

Hos Verisure får du i en operativ roll arbeta nära affären och ges utrymme för utveckling och möjlighet att driva analysarbetet vidare!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

På Verisure kommer din huvuduppgift vara att effektivisera och förbättra webben för att generera mer leads. Här kommer du bland annat att få:

 

  • Analysera besökarna på sajten för att bli mer relevanta
  • Genomföra A/B-tester
  • Stötta organisationen vid kampanjer, analysera och säkerställa att det går att mätas
  • Effektivisera och implementera mätpunkter på webben.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att sitta i Verisures lokaler i Solna och ingå i teamet Online Optimization, vilket i sin tur är en del av Marknadsavdelningen. Du kommer att jobba nära teamen Online Marketing och Digital Development, och till viss del även med Telebooking-avdelningen. Då vi har ett nära samarbete med specialistbolag inom analys kommer du även kunna bolla och ha tät dialog med kompetenskonsulter.

MER OM DIG

För dig är det en självklarhet att fatta beslut och dra slutsatser utifrån data. Du brinner för analys och har tidigare erfarenheter från webbanalys antingen från relevant utbildning eller jobb. Du gillar att grotta ner dig i data och vill jobba operativt med analys. Vidare ser vi framför oss en person som rör sig obehindrat i verktyg som Google analytics och Tag manager.

Det är ett plus om du förstår dig på Javascript och har erfarenhet av något business intelligence-verktyg och SQL.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb