Digital marknadsförare till ActiWay i Stockholm

Rekryterare
ActiWay
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 maj 2019
Stängs
den 3 juni 2019
Ref:
8554128F-A5D8-4131-A720-6199DBF4B86D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill jobba med marketing automation och vill vara med ActiWays fortsatta tillväxtresa. Sök redan idag!

ActiWay befinner sig på en tillväxtresa där digitalisering, marknad och försäljning går hand i hand. För dig som är intresserad av eller tidigare har arbetat med marketing automation är det en spännande tid och roll att ta del av.

Som Marking Automation specialist på marknadsavdelningen blir du en viktig del i bolagets fortsatta framgångsresa. Din uppgift blir att med hjälp av diverse digitala verktyg och din kunskap värma upp ActiWays potentiella kunder genom olika marknadsaktiviteter. Syftet med dessa marknadsaktiviteter är främst att ge dina kollegor på försäljningsavdelningen en lättare och redan från start kvalificerad dialog med potentiella kunder, men också att ge stöttning till leverantörsteamet i deras rekryteringsarbete.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ActiWay är ett företag som uppskattar sina anställda och värdesätter relationerna med både interna och externa parter. Samarbete och laganda genomsyrar kulturen och du blir en del av ett härligt företag. Här erbjuds du en roll där du blir specialist inom Marketing Automation. Du kommer att ha fokus på att bygga upp och utveckla denna funktion som blir en viktig del för ActiWays framtida utveckling. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen och även kunna ta hjälp av en samarbetspartner som bollplank, som ActiWay jobbar med sen tidigare. Du jobbar även tätt tillsammans med säljarna i hur fortsatta försäljnings- och marknadsstrategier struktureras och utvecklas.

ActiWay har kollektivavtal och förutom de förmåner som det innebär erbjuds du också ett attraktivt friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marketing automation-specialist tillhör du marknadsavdelning där dina kollegor har sina roller och ansvarsområden, men där ni tillsammans jobbar dagligen mot gemensamma mål.
För att kunna bygga upp detta har du till din hjälp både Lime, ett CRM-system, och SharpSpring, ett marketing automation-verktyg. Du kommer även arbeta medhantering av digital marknadsföring i sociala medier.

Inledningsvis kommer du att sätta dig in i Sharpspring och ActiWays kundsegment för att sedan bygga slingor som är anpassade efter olikasegmenterade kunder och leverantörer. Där efter utveckla och förfina befintliga och potentiella målgrupper för att anpassa marknadskommunikation till dessa med mål om att öka kännedom om ActiWays verksamhet. En del innebär även testning och analys av de slingor som du byggt upp. Dessa aktiviteter ska vara mätbara och på så vis bana väg för försäljningsavdelningens fortsatta arbete i säljcykeln.

Du kommer att vara högst involverad i bolagets utveckling och lansering av nya produkter/tjänster.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett marknadsteam som i dagsläget består av två personer. Tjänsten är på heltid och förväntas att starta omgående. Arbetet är förlagt under kontorstider med möjlighet till viss flexibilitet. ActiWay sitter i fina lokaler nära Odenplan.

Du som söker kommer till ett skönt gäng som har roligt, som hjälps åt och som älskar att fira de många framgångar som varit senaste året.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter som finns beskrivna ovan. Det är positivt om du har tidigare kunskap inom marketing automation, och har god insyn i hur bra digital marknadsföring fungerar. Du har ett intresse för system och ser rollen som en personlig utvecklingsmöjlighet. Det är meriterande om du har tidigare arbetat med system såsom Sharpspring eller Lime, samt att du har erfarenhet av Google Analytics och Google Adwords. Då du kommer arbeta med digital marknadsföring i sociala medier ser vi gärna att du har erfarenhet inom området.

Vidare har du god kommunikationsförmåga och behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du ansvarsfull och trivs i en roll där du måste ta eget initiativ. Du drivs av utveckling, har god samarbetsförmåga och motiveras av att hjälpa andra.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb