IT Arkitekt som vill bidra till den smarta staden

Rekryterare
Vasakronan
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 10 maj 2019
Stängs
den 26 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba verksamhetsnära och ansvara för den övergripande IT arkitekturen på ett bolag som ligger långt fram vad gäller teknikutveckling och digitalisering? Går du dessutom igång på att få bidra till den smarta staden och vill jobba i det bolag som var del i att ta fram det gemensamma digitala språket Real Estate Core  och Accessy för accesshantering till olika tillgångar i byggnader? Då vill vi önska dig välkommen till Sveriges största fastighetsbolag!

Som IT arkitekt på Vasakronan blir du del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

 Det här är rollen för dig som vill ta ett helhetsgrepp för den övergripande IT arkitekturen och långsiktigt säkerställa att Vasakronan har den bästa möjliga IT-plattformen för att stödja och utveckla affären. Du vill också ha möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv och ser fram emot att bli del av ett kunnigt team som drivs av att hitta smarta och användartrevliga lösningar.

 För dig som brinner för verksamhetsutveckling och smarta lösningar

Som IT-arkitekt hos oss ansvarar du för att vår IT-arkitektur håller hög kvalitét och funktionalitet. Du har också koll på att den är flexibel för att möta förändringar i vår verksamhet och omvärld.

 Det här en fantastisk möjlighet för dig som trivs med att vara en efterfrågad speaking partner i verksamhetsutvecklingsarbete och som vill ha ett stort mandat att lägga upp och planera ditt eget arbete. Du är också trygg i rollen som projektledare, har förståelse för vikten av struktur och ser till att vi slutför rätt saker.

I rollen ingår även att jobba med löpande drift, förbättringar, samt att designa och optimera de möjliggörande IT-infrastrukturerna. Du är också den som ser till att valda lösningar svarar upp mot ställda krav och val av systemarkitektur. Rollen innefattar även ansvar för upphandling, samarbeten och relationer med IT-konsulter.

 Utveckla och utvecklas med oss!

Vi söker dig som har en akademisk examen inom IT eller systemvetenskap. Du har gedigen erfarenhet av IT-arkitektur med fokus på verksamhet- och lösningsarkitektur, och en hög förståelse för cloud och hybridlösningar, masterdata management och informationsmodellering.

Du är nyfiken och initiativrik, tänker helhet och trivs bäst i en roll där du får möjlighet att driva komplexa projekt. Du har även förmåga att tänka strategiskt, taktiskt och operationellt samt att se hur enskilda delar kan interagera för att skapa en större helhet. 

Som IT-arkitekt kommer du att ha många kontaktytor internt och externt så det är viktigt att du inte bara gillar att samarbeta och dela kunskap, utan har en vilja att göra det – på absolut bästa sätt!

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framförallt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Sök idag!

Sista ansökningsdag är den 21 maj. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten är ni välkomna att kontakta Sören Sandell, tel. 08-782 04 60.

 Vi ser fram emot att höra av dig!

Liknande jobb

Liknande jobb