Systemförvaltare till Nacka vatten och avfall AB

Rekryterare
Nacka kommun
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 10 maj 2019
Stängs
den 3 juni 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.Nu har du chansen att vara med och driva verksamhetsutveckling i ett nybildat bolag med korta beslutsvägar! Nacka vatten och avfall AB söker nu en Systemförvaltare.


Vi erbjuder
Du erbjuds en möjlighet att arbeta i en viktig och stimulerande roll inom ett ungt bolag med korta beslutsvägar. En spännande resa i en omväxlande och utvecklande tjänst med många kontaktytor. Hos oss finner du en kultur som präglas av professionalism och nytänkande.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en systemförvaltare med främsta uppdrag att utveckla och förvalta våra verksamhetssystem och säkerställa att systemen levererar och håller den IT-säkerhet som krävs. I ditt uppdrag för du dialog med leverantörer och driver utvecklingsförändringar kopplade till verksamhetssystemen, så som ny funktionalitet och förändringar kopplade till GDPR. I din roll är du involverad i informationsklassningen av verksamhetssystem ur ett tekniskt perspektiv.

Som systemförvaltare omvandlar du verksamhetens behov till kravställning av systemstöd, viss konfiguration i systemet förekommer. I ditt uppdrag har du en beslutsfattande roll för olika tekniska lösningar och arbetar på uppdrag av enheternas beställningar samt mot uppsatta mål i förvaltningsplanen.

Arbetet är omväxlande med många interna och externa kontaktytor och i många frågor samverkar du med digitaliseringsenheten på Nacka kommun. I uppdraget ingår att planera och hålla interna utbildningar i systemen samt att erhålla en supportfunktion. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som innehar relevant yrkes-, universitets- eller högskoleutbildning inom Data/IT eller motsvarande erfarenheter från arbetslivet. Du har några års erfarenhet av att ha arbetat som systemförvaltare samt goda kunskaper i SQL. Du är navet mellan tekniken, systemen och användarna och arbetar med ett ständigt säkerhetstänk kopplat till olika IT-lösningar. Eftersom arbetet är rörligt krävs B-Körkort.

Det är meriterande med:

  • Erfarenhet av systemutveckling.
  • Erfarenhet av förvaltningsmodell.
  • Kunskap inom GDPR.
  • Kunskap om informationssäkerhetslagen och NIS-direktiv.
  • Erfarenhet av arbete inom kommun eller landsting.
  • Kunskap om cactus eller VA-banken.

I din roll som systemförvaltare är du serviceinriktad, skapar förtroende och goda relationer och har förmågan att bibehålla dessa relationer genom ett långsiktigt samarbete. Du är organiserad, saklig och tar ansvar för dina åtaganden och driver dem i mål. Struktur, förmåga att se samband och trivas med att utmanas av att hitta lösningar på olika problem är avgörande. Du är kommunikativ i såväl tal som skrift, då kontakter sker både internt och externt. Du vill vara med och bidra till verksamhetsutveckling och drivs av att digitalisera och utveckla.


Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Nacka vatten och avfall AB sitter i tillfälliga lokaler i Nacka forum. Med buss reser du hit på 15 min. från Slussen. Under hösten 2019 flyttar bolaget till stadigvarande lokaler i Finntorp i centrala Nacka. Lokalerna är nyrenoverade, öppna och helt anpassade för Nacka vatten och avfalls verksamhet.

 

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut så ansök gärna redan idag! Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 3 juni 2019.

 

Välkommen till oss!

Liknande jobb

Liknande jobb