Supporttekniker

Rekryterare
Vision
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 10 maj 2019
Stängs
den 12 juni 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Du kommer att arbeta på Visions IT-enhet med många intressanta arbetsuppgifter i en Microsoft-miljö. Enheten som idag består av 10 personer ansvarar för drift och förvaltning av gemensamma system och nätverk samt support till Visions personal.

Vi söker en Supporttekniker till vår IT-enhet

Vision är ett modernt fackförbund i ständig utveckling. Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete där vi bland annat utvecklar vår digitala arbetsmiljö. Du kommer att arbeta på Visions IT-enhet med många intressanta arbetsuppgifter i en Microsoft-miljö. Enheten som idag består av 10 personer ansvarar för drift och förvaltning av gemensamma system och nätverk samt support till Visions personal. Du kommer att arbeta med IT-support till Visions personal. Arbetet innebär också att du har stora möjligheter att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla våra tjänster och system.

Om du är rätt person för oss så:

Är du en lagspelare som är noggrann, ansvarskännande, har ordningssinne och är van vid högt tempo. Vårt mål är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd för krav och behov från användarna. Du har tidigare arbetat med IT-support och har ett och brett tekniskt kunnande. Du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och är lösningsorienterad. Du är duktig på att samarbeta och är klar över att en öppen och ärlig dialog är basen för ett gott samarbete. Du är utåtriktad, kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift. Du kommer även att arbeta med informationsspridning och kompetenshöjande insatser. Du delar Visions värderingar.

Du ska ha relevant utbildning inom IT-området. Du bör minst ha 2-3 års erfarenhet av arbete som supporttekniker med goda kunskaper i bl.a. Win10, AD, MS Office samt gärna arbetat i Microsoft Dynamics CRM. Vi ser gärna att du har eget intresse av att hålla dig uppdaterad kring ny teknik och erbjuder möjlighet till vidareutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Support och felsökning via mail, telefoni och besök

- Administration av print, telefoni, AD-konton, it-beställningar

- Installation av datorer

- Kontakt med leverantörer

- Utföra kompetenshöjande workshops

-Delta i temporära projekt

 

På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla perspektiv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du är välkommen med din ansökan samt CV senast den 12 juni 2019. Ansökningsprocessen pågår fortlöpande och kan avslutas om vi hittar en medarbetare före den 12 juni 2019. I denna rekrytering samarbetar vi med Saleem Salle Nilsson, rekryteringskonsult hos Experis IT.

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i privata företag, kommuner, landsting eller kyrkan. Våra 190 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipoliskt obundna och ingår i TCO. Ett medlemskap i Vision handlar om att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. För info: www.vision.se
 

Om jobbet
Saleem Nilsson
Telefon +46703221377
Saleem.Nilsson@se.experis.com

facebook.com/visionfacket

twitter.com/#vision_fack

Liknande jobb

Liknande jobb