Specialist inom API Management till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 maj 2019
Stängs
den 13 juni 2019
Ref:
7AAB6E07-4513-4565-9ADB-B232CB21B3B1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att jobba med integration och API-lösningar? Här har du möjlighet att jobba med API Management inom Open Banking!

Som specialist inom API Management på Handelsbanken i Stockholm kommer du att jobba med ny teknik och ha en avgörande roll för bankens framtida integrationsstrategi. Här får du en specialistroll med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett nytt och expanderande område.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll som specialist inom API Management och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer.

Du kommer verka inom ett område som kommer vara avgörande för bankens fortsatta utveckling. Ett område som också är i stora förändringar där många nya tekniker och lösningar är i fas att implementeras in i verksamheten. Därav kommer din roll både bli utmanande och stimulerande, där du kommer få vara med och skapa framtidens banklösningar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som specialist inom API Management hos Handelsbanken kommer du att få möjlighet att vara med i en ny satsning inom området API Management, där du kommer vara en del av integrationsteamet som också innefattar delarna Integration och säkerhetslösningar.

Här kommer du bl.a. att:

  • Jobba med nya teknik genom API Managementplattformen IBM API Connect.
  • Bygga framåt och förbereda för framtidens integrationslösningar inom Open Banking.
  • Jobba mot många kontaktytor, både nationellt och internationellt.
  • Utveckla och förbättra befintlig miljö.
  • Ha omvärldsbevakning och utvärdera nya tekniker och verktyg inom ditt område.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i API-teamet där du kommer samarbeta tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och systemansvarig. Ditt kontor ligger på Torsgatan, mitt i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen som API-utvecklare ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund, samt att du har:

  • Kunskap inom en eller flera plattformar inom API-management. Meriterande om du har kunskap inom IBM API Connect, men inget krav.
  • Arbetat i en mer omfattande och komplex miljö i större skala.
  • Tekniska kunskaper inom API-lösningar, MQ, REST och XML eller motsvarande.
  • Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er.


Vi ser också att du är en person som trivs i en organisation som värnar om sin kultur kring prestigelöshet och samarbete. Du brinner för att hitta nya lösningar genom att testa nya verktyg och tekniker, samtidigt som du har förståelse för den befintliga miljön och hur den fungerar och påverkas utifrån teknik och regelverk. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det ett krav att du kan kommunicera på både engelska och svenska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb