Team Manager inom IT till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 maj 2019
Stängs
den 13 juni 2019
Ref:
CB0FABC9-5B6F-482F-9805-AFB745F24775
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Motiveras du av att se andra växa och att leda team i förändring?

Som Team Manager inom IT hos SEB får du vara med på en spännande digitaliseringsresa!

Vårt uppdrag är att leverera "World Class Service" till våra kunder. För att möta och överträffa våra kunders behov ligger stor fokus på att accelerera digitaliseringen av vår affär och att effektivisera våra arbetssätt. Som Team Manager blir du en viktig del i att stötta och utveckla IT stödet inom det affärsområde som heter Spara som är en del av affärsdivisionen C&PC (Corporations & Private Customers).Du kommer in i ett spännande skede och kommer att jobba crossfunktionellt med kompetenta kollegor och medarbetare både på IT, Operation och affär.

OM JOBBET

Du kommer att tillhöra området Savings- och Investments inom ISD (IT Solution Delivery). Det finns åtta leveransteam där du kommer att vara Team Manager för Clearing och Settlement-teamet. Ditt team består av utvecklare, testare, kravanalytiker, business specialist och scrum master.Du kommer framför allt att:

 

  • vara leveransansvarig för teamet och arbeta i nära samarbete med andra team samt affärsverksamheten och Operations
  • ha fullt personalansvar för ca 12 medarbetare som du stöttar, inspirerar och coachar
  • driva mjukvaruutvecklingen framåt tillsammans med dina medarbetare och kollegor crossfunktionellt
  • ingå i ledningsgruppen för avdelningen Custody och arbeta både strategiskt och operativt med förändringsledning och bemanning


Inom avdelningen finns tydliga leveransområden där IT, Business och Operation arbetar nära varandra och delar samma mål och syfte. Kulturen präglas av öppenhet och engagemang.

Tjänsten är placerad på SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som motiveras att leda team och gillar förändring. Du har en eftergymnasial utbildning och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap om och erfarenheter av agila metoder är en förutsättning. Du känner dig trygg med att leda andra och har mycket god teknisk förståelse för mjukvaruutveckling. Meriterade är om du har erfarenhet av stordator och både äldre och nyare tekniker.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb