Nytänkande .Net Core utvecklare till SEB Västerås

Rekryterare
SEB
Plats
Västmanlands län, Västerås
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 maj 2019
Stängs
den 14 juni 2019
Ref:
0727FE7F-EC09-42B8-920C-C154EFE0A81B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du som utvecklare inom .Net Core vara med och bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur?

Som utvecklare inom .Net Core kommer du att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar.

OM JOBBET

Du kommer att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Du kommer att tillhöra ett agilt team. Här jobbar teamen tvärfunktionellt och nära affären för att skapa morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Vi är innovativa i allt vi gör för att ligga i framkant. Du kan vänta dig en härlig atmosfär och variationsrik vardag där kompetensutveckling och kompetensdelning inom teamet är vårt DNA.

 

  • Som en del av utvecklingsteamet jobbar man nära lösningsarkitekten med komplex systemdesign
  • Inom teamet jobbar vi agilt, och för oss är det en självklarhet att kontinuerligt jobba med förbättringsmöjligheter. Mob- och par-programmering är en naturlig del i vårt sätt att arbeta.


Vårt team är geografiskt beläget i fina lokaler i centrala Västerås.

VEM ÄR DU?

Du kommer att tillhöra ett agilt team som har fokus på utveckling. Vi ser att du har förståelse för komplex systemdesign och att du har erfarenhet inom .Net Core, Oracle DB och SQL Server. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster, distribuerad data och Rest API:er är ett stort plus. Vi jobbar med Angular i frontend det är ett plus om du är intresserad av det och har någon erfarenhet inom GraphQL, CI/CD, MQ, NHibernat, Containrar och Elastic.
I vårt team jobbar vi med ny teknik och värderar din förmåga att dela med dig och viljan att lära nytt. Vi ser att du vill utveckla dig själv såväl som andra, gillar att ta initiativ och att lägga upp ditt eget arbete. Du kan analysera och förstå komplexa problem och ta rationella och effektiva beslut därefter. Vi tror att du delar vår syn att kontinuerligt förbättra vårt samarbete inom teamet såväl som med intressenter från verksamhets- och affärssidan.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb