Konsultuppdrag som 2nd line Supporttekniker

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 maj 2019
Stängs
den 28 maj 2019
Ref:
597C1F13-3295-442B-BB01-77459F6A000E
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Möjlighet för anställning direkt hos kund kan finnas om ni matchar varandra!

Är du en positiv, pedagogisk och serviceinriktad person som har god felsökningsförmåga och ser lösningar istället för problem?
Då är du helt klart rätt person för det här konsultuppdraget på en spännande arbetsplats som erbjuder den senaste mobila tekniken och tjänster som ger tillbaka livskvalitet och oberoende till människor.
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi söker omgående en konsult för ett 3-6 månaders uppdrag hos en av våra starkt expansiva kunder i Malmö.
Grunden till konsultuppdraget är att personen som har rollen tidigare ska gå vidare i karriären och man behöver göra en omgående överlämning. Med tillsättning av rätt konsult som fungerar väl på uppdraget så finns det möjlighet för en framtida anställning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Företagets kontaktperson i IT-relaterade supportärenden
  • Agera lokalt 2nd line supportstöd för användarna avseende både mjuk- och hårdvara
  • Administrera datorer, mobiltelefoner med abonnemang, licenser och övrig IT-relaterad utrustning
  • Delaktighet i ta fram Standard Operating Procedures vid behov och överlämna dessa till 1st line servicedesk
  • Planera arbete och genomförande av IT-projekt tillsammans med kollegor i IT-teamet eller från andra avdelningar inom företaget.
  • Kontinuerligt uppdatera styrdokumentation samt inventera IT-miljön


ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdraget är placerat i Malmö.
Du arbetar huvudsakligen från kontoret men något inslag av resor kan förekomma.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT. Du har en relevant IT-utbildning och arbetslivserfarenhet som supporttekniker i eller IT-tekniker. Du bör ha kunskap inom följande områden;

 

 

  • Microsoft Windows operativsystem
  • Microsoft Exchange
  • Hårdvara och mjukvara
  • Active Directory


Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något ärendehanteringssystem samt har arbetat med SLA: er och ITIL. Ett krav är att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det även som nödvändigt att du har körkort.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.