Drifttekniker till SysPartner i Stockholm

Rekryterare
SysPartner
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 maj 2019
Stängs
den 25 maj 2019
Ref:
BBD398BF-3DD7-49E3-9CF8-4A936A8753D6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba brett med IT och drift i en roll som specialist/generalist inom Windows? Sök då rollen drifttekniker till SysPartner

Här får du jobba med de senaste teknikerna och produkterna inom Windows samtidigt som du bygger relationer och nätverk inom en bransch som är i ständig utveckling och rörelse. Sök tjänsten som Windowstekniker på konsultbolaget SysPartner i Stockholm!

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en tjänst på ett familjärt bolag som lägger stor vikt vid att ha kul på jobbet. Konferenser och resor varje år på olika platser i världen. På SysPartner har alla ett gemensamt teknikintresse och brinner för IT och teknik på olika sätt.

Du får arbeta brett inom ditt område med stor variation i de olika uppdragen ute hos kund.
Som konsult hos SysPartner ges du möjlighet till snabb utveckling och chans att höja din kompetens inom relevanta områden.

SysPartner jobbar främst med längre uppdrag (minst 1-2 år) och kunderna är oftast medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Windows tekniker möts du bland annat av dessa arbetsuppgifter:

  • Deployment och administration av servrar
  • Automation och scriptning
  • Planering och produktionssättningar av nya system
  • Avancerad felsökning av klient, server och nätverk
  • Migreringar


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På SysPartner är de idag 29 kollegor där 5 finns i Stockholm. Kontoret är idag i Hammarby Sjöstad.

MER OM DIG

För att passa i rollen som Windowstekniker hos SysPartner tror vi att du har tidigare erfarenhet inom området. Du ska kunna väl bekant med områden så som Powershell, Virtualiseringsplattformar på OS och applikationsnivå, Office 365 samt Migreringar och plattformsuppgraderingar.

Du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling. I rollen som konsult är du SysPartners ansikte utåt vilket kräver ett gott kundbemötande och en professionell attityd. Ett motto att leva efter är att SysPartners konsulter är trevliga proffs som gör det lilla extra för kunden. Vi söker en positiv, ödmjuk och ärlig person som visar intresse och nyfikenhet inför uppgiften. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift då det efterfrågas från våra kunder. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb