Cramo i Stockholm söker en IT Service Responsible

Rekryterare
Cramo
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 14 maj 2019
Stängs
den 28 maj 2019
Ref:
ACDF3433-A1D1-4791-BF21-6A6A59183C7B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Cramos digitala kanaler i Stockholm Solna sökes en driven IT Service Responsible med tyngd inom Sharepoint samt O365.

Är du intresserad av en verksamhetsnära roll där du ges möjligheten att vara med och påverka och förändra? Är kollegor med hög kompetensnivå, hög förändringstakt och en organisation som värdesätter utveckling viktigt för dig? Så är det rollen till Cramo som IT Service Responsible det du söker.

Rollen som IT Service Responsible, som tillhör avdelning Group IT är en nyckelfunktion i Cramos digitala resa. Det här är en utvecklande och unik möjlighet att få påverka utformningen på sin egen roll samtidigt som du får vara med att bygga arbetssätt och nödvändiga rutiner för både O365 och Digital Channels-området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom sin bransch är Cramo marknadsledande i Norden och Europa. Utvecklingsvilja är ett av de värdeord som kännetecknar företaget Cramo, och det präglar den här rollen då du får möjligheten att påverka. Här arbetar alla tillsammans och hjälper och stöttar varandra för att alla är lika viktiga. Cramos arbetsmiljö uppmanar till samarbete där kollegor stöttar och delar sin kunskap och kompetens med varandra på alla nivåer inom företaget. Det är detta som skapar deras sammanhållning. Här blir du omgiven av fantastiska, kunniga medarbetare!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT Service Responsible hos Cramo är du systemansvarig och administratör för Sharepoint och collaboration tools samt, med stöd av företagets IT specialister, partners och verksamhet ansvara för att föreslå, utreda och implementera beslutande O365 funktioner.

Du kommer att:

 

  • Ansvara för bevakning av nyheter och funktioner kring Microsofts utveckling inom Sharepoint och O365 samt omvärldsbevakning
  • Skapa förvaltningsplaner för Sharepoint och O365 samt ha ansvar förlivscykelhantering av ingående tjänster kopplat till detta


Här kommer du att ansvara för kontakten med externa partners, leverantörer och verksamehten relaterat till Sharepoint och O365 samt delta i implementations- och utvecklingsprojekt och övrigt infrastrukturarbete. Du kommer att verka som 2nd linesupport internt inom området Sharepoint och fungera som kravställare mot tredjepartsleverantörer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen sitter du i fräscha lokaler i Frösunda Solna och arbetar mellan 8:00-17:00 eller enligt överenskommelse med chef. I rollen förekommer beordrad övertid samt arbete vardagskvällar på servicefönster ca 1 gång i månaden (2-3 timmar).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning som inleds med ett introduktionsprogram på 2 dagar. Utöver det kommer du även bokas in på möten med nyckelpersoner, dels inom IT-organisationen men även inom verksamheten.

VEM ÄR DU?

Till rollen som IT Service Responsible på Cramo söker vi dig som har erfarenhet av systemförvaltning och projektarbete i en roll där du har administrerat, felsökt och skött underhållsarbete inom Sharepoint 2010 eller senare. Du har även erfarenhet av uppbyggnad av intranät (design, implementering, krav och koordinering) inom Sharepoint och har därför goda tekniska kunskaper inom Sharepoint. En eftergymnasial utbildning samt kunskap och relevant erfarenhet inom O365, AD, ITIL och Windows server och goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Har du tidigare hanterat leverantörer i en teknisk operativ roll och/eller har erfarenhet av CMS, gärna Episerver så är detta meriterande.

I teamet är det viktigt att du förespråkar ordning och struktur samt förstår vikten av att arbeta med livscykelhantering och tydliga strategier för att trivas. Cramo lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen måste du ha god kommunikativ förmåga vara prestigelöshet och van att skapa hållbara relationer, eftersom du dagligen kommunicerar och samarbetar med olika interna och externa funktioner. Vi tror att du är självgående, driven och problemlösare då din roll besitter flertalet ansvarsområden.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb