Scania

Elmekaniker till Scanias Bussutveckling

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 14 maj 2019
Stängs
den 6 juni 2019
Ref:
20191793
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania Buss är i en spännande och intensiv utvecklingsfas med fokus på framtiden som innefattar autonomi, elektrifiering och digitalisering.

Gruppen Vehicle and Workshop är en 18 personer stark grupp som jobbar med buss (chassi/kaross) för att hjälpa till och färdigställa fordonet för hela Scania. Vi ligger i framkant av ett teknologiskifte där framtiden innebär självkörande, elektrifierade fordon. I detta har gruppen en central roll och är nära sammanfogad med hela Scania. Gruppen består av fordonselektriker, mekaniker och materialhanterare där lösningar snabbt kan hanteras internt.

Vi behöver nu utöka gruppen och söker därför dig som vill vara med och vara starkt bidragande till vårt redan starka team.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med planering, utförande och ha ett stort helhetsansvar från idé till genomförande där det som mekaniker finns en stor frihet att vara med att påverka hur idéerna ska förvandlas till konkreta lösningar. Dina arbetsområden innefattar:
  • Förberedelse för prov
  • Förbereda konceptuella installationer
  • Reparationer & Servicearbete
  • Bygga och förlägga kablage
  • Systemtester och verifieringar

Din profil

Scania satsar nu på att förstärka elfordonssidan med stora behov inför framtiden. Vi söker därför dig som är driven, ansvarstagande och som har en vilja att vara en aktiv del av utvecklingsarbetet mot Scanias nästa generations produkter. Du kommer löpande ha nära kontakt med Scanias utvecklings- och provningsingenjörer där ni planerar och utvärderar jobben tillsammans.

Du har kunskap om fordonsel/installationselektriker och har B-körkort. Erfarenhet av arbete med tunga fordon, diagnostisering/programmering och D-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Skräddarsydda utbildningsvägar för personlig utveckling samt forma spetskompetens inom ditt område. Du får vara med i branschens uppstart av elektrifiering och möjlighet att bygga en unik kompetens.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, lunch till reducerat pris och mycket mer.

Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

För mer information

Kontakta gärna Erik Lundmark (08-553 836 03) eller Jonas Nordlöf (08-553 829 68)

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb