FRA

Har du en bred teknisk IT-bakgrund och stimuleras av utmaningar?

Rekryterare
FRA
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 15 maj 2019
Stängs
den 2 juni 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en driven och kreativ integratör. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett spännande arbete i en innovativ miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som integratör på FRA har du en mycket viktig roll där du är nyckeln till att få olika tekniker och mjukvaror att fungera ihop. Arbetet utförs i ett litet sammansvetsat team med många kompetenser.

Du kommer att ingå i ett kompetent team som har till uppgift att utveckla, integrera, förvalta och övervaka tekniska lösningar inom ett flertal mycket spännande områden. Du kommer att utmanas i en dynamisk och kreativ miljö där vi bygger system från grunden, samtidigt som befintliga installationer underhålls och vidareutvecklas. Arbetet är omväxlande och uppgifterna varierar, alltifrån utveckling, arkitektur, övervakning, installation och felsökning till att ta fram prototyper.

Du kan

Du har en relevant utbildning inom IT alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har en högre teknisk utbildning alternativt kunskaper inom radio och/eller telekom. Förutom ett stort tekniskt intresse och en bred teknisk kompetens ser vi att du har djupare kunskap inom flera av följande områden:

  • Systemintegration
  • IT-infrastruktur
  • Informationssäkerhet
  • Nätverk

För tjänsten krävs att kommunicerar obehindrat på svenska. Goda kunskaper i engelska samt B-körkort är meriterande.

Du är

Den vi söker är nyfiken och tycker om att grotta ned dig i problem på ett strukturerat sätt. Du är initiativtagande, självgående men kan arbeta i grupp. Rollen har många kontaktytor vilket kräver att du på ett tydligt sätt kan anpassa din kommunikation till mottagarens behov och behörigheter.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av kvinnor och män i alla åldrar med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö.

Mer information                                    

Arbetsplatsen ligger i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning, vilken genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 08-471 40 72. Fackliga företrädare nås på telefon 08-471 46 00.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2019-06-02.

Liknande jobb

Liknande jobb