CGI

System Analyst Control Bridge

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 17 maj 2019
Stängs
den 4 juli 2019
Ref:
J0419-1007
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Med 4000 anställda på 30 orter i Sverige är vi mycket stolta över att för femte året i rad blivit utsedda till Top Employer i Sverige 2019. Just nu söker vi en tekniker inom Control Bridge 24/7 till vårt kontor i Bromölla.

Vi söker dig som har bred kompetens inom flera tekniska områden, gillar tekniska utmaningar och som är en lagspelare där laget kommer före jaget! Tidigare erfarenheter från arbete inom övervakning och/eller Incident Management värdesätts! Har du förmåga att i tekniska miljöer kunna se och förstå helheten, identifiera problemområden, och tycker om att lösa incidenter utifrån larm så kan det här vara tjänsten för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi arbetar huvudsakligen med att lösa incidenter i våra kundmiljöer, koordinerar och/eller eskalerar vidare till specialistgrupperingarna inom enheten. Vi hanterar också Service Desk utanför kontorstid samt jobbar med Major Incident Management.

Till Control Bridge 24/7 får vi ärenden från många olika tjänsteområden, så som Windows Server, Backup, Antivirus, Unix, Mainframe m.fl. Vi söker således någon med bred kompetens inom flera teknikområden. Då vi även hanterar Service Desk och Major Incident Management uppskattar vi erfarenheter från liknande jobb.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra. Du kan ta beslut och är inte rädd för att leda andra i arbetet med att lösa incidenter. Du har förmågan att lösa problem, är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med både människor och teknik. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Vi tror att du har följande profil:
• Erfarenhet av ITIL Foundation eller högre.
• Teknisk IT utbildning och/eller annan arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten.
• God förståelse och/eller erfarenhet av IT.
• Förmågan att kunna fatta beslut och delegera effektivt.
• Bra organisatoriska färdigheter.
• Förmågan att kunna hantera konfliktsituationer.
• Goda kunskaper i engelska, flytande på svenska.

ÖVRIGT:
Du sitter placerad i Bromölla.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-07-16.

För mer information, kontakta gärna:
Tobias Stiman (Manager Control Bridge 24/7)
E-post: tobias.stiman@cgi.com
Telefon: +46(0)703 128988

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.