CGI

Förvaltningsledare och projektledare skogliga branschlösningar

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 17 maj 2019
Stängs
den 16 juli 2019
Ref:
J0519-0379
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår leverans som förvaltningsledare eller projektledare.

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som förvaltningsledare och/eller projektledare kommer du att leda förvaltningsarbetet för ett antal av våra kunder eller leda kundprojekt vid t ex förstudier, workshops eller vid införanden av våra branschlösningar.

Du kommer att arbeta i vårt leveransteam som består av kompetenta systemarkitekter, systemutvecklare, skogliga verksamhetskonsulter, förvaltningsledare och projektledare. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder! Alla i teamet har fokus på systemlösningar inom skogsbruket och tillsammans levererar vi lösningar som effektiviserar och digitaliserar våra kunders verksamhet. Även enhetens ledning är i allra högsta grad aktiva i leveransen och vi har en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där innovation är en naturlig del av arbetsdagen.

I vår leverans finns det möjlighet att arbeta med många olika kunder och lösningar inom olika delar av skogsbruket. Våra kunder är allt från större skogsägare till sågverk och transportföretag och våra lösningar spänner över alla processer inom skogsbruket, från förvaltning och produktion till logistik och transporter. Det är därmed en stor variation i arbetsuppgifterna och du kommer att ha goda möjligheter att utveckla dina skogliga kunskaper samt, om du vill, även utvecklas till verksamhetsspecialist inom något område.

CGI har en lång erfarenhet av både projektarbete och förvaltning och vi har ett väl utvecklat arbetssätt men vi är säkra på att dina erfarenheter och din kompetens kan bidra till vårt ständigt pågående förbättringsarbete.

Den största delen av arbetet kommer att ske från CGIs kontor i Gävle och vi har i leveransen en bra möjlighet att vara flexibla och styra arbetstider med vår flextid.

Vi har växt i många år och är vana att ta emot nya medarbetare - alla i teamet är hjälpsamma och måna om att du som ny medarbetare får en bra start.

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du antingen har erfarenhet av projektledning eller att du har utbildning eller erfarenhet från den skogliga branschen. Det är även meriterande om du har arbetat med något av våra system inom FAGUS-sviten, har erfarenhet av virkesredovisning eller om du har ett intresse av kartor och geografisk IT (GIS).

Vi uppskattar mångfald och olikheter men önskar att dina grundvärderingar stämmer överens med våra. För oss är det viktigt att alla behandlas med respekt, att det finns ett intresse av att förstå kundens verksamhet och en vilja att leverera kvalitet. Vi tycker också att det är viktigt att ha en förmåga att ta till sig nya arbetssätt och rutiner och att alltid ha en öppen och ärlig dialog. Teamarbetet är en förutsättning för att vi ska fortsätta att lyckas!

För mer information, vänligen kontakta: Annika Gåsberg, +46 26-546140

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-07-15.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.