Scania

Fullstack utvecklare

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2019
Stängs
den 3 juli 2019
Ref:
20181235
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Älskar du att programmera?

Gillar du att lösa komplexa uppgifter från ett helhetsperspektiv och ner på de olika detaljnivåerna?

Då är du den person vi söker till vårt team av utvecklare inom System Automation Environment gruppen. Gruppen ansvarar för att utveckla och underhålla HIL-testmiljön (Hardware In the Loop). Vi arbetar med en av världens största HIL-testmiljöer som supportar ett stort antal lastbils- och busskonfigurationer, så att vår internkund kan utföra mjukvarutest. I riggen bygger vi in den riktiga hårdvaran och lurar systemen att de exekverar i en riktig fordonsmiljö med all sin dynamik. Detta görs genom realtidsexekvering av dynamiska modeller.

Dina uppgifter

Tillsammans med de andra två teamen på gruppen (Hårdvaruutevcklare och modellutvecklare) arbetar du med att utveckla och underhålla testmiljön. Allt ifrån ett användargränssnitt för testarna till att visa realtidsdata eller skapa databasstrukturer för att möjliggöra hantering och analys av resultat. Tillsammans ansvarar vi för att HIL-testmiljön uppdateras med den senaste teknologin som krävs för att stödja våra utvecklingsprojekt t.ex. inom elektrifiering och autonoma fordon. HIL-testmiljön används för att testa mjukvaran i våra inbyggda system på helfordonsnivå och är en viktig del av utvecklingskedjan.

Som utvecklare hos oss får du en bred förståelse för Scanias inbyggda system och funktioner samtidigt som du arbetar tvärfunktionellt och får ett brett nätverk inom företaget.

Hos oss är kreativitet, innovationer och ständiga förbättringar viktigt. Du kommer redan från start kunna vara med och förbättra såväl tekniska lösningar som arbetsmetoder.

Din profil

Du brinner för att hitta tekniska lösningar, är bra på att kommunicera och driva projekt framåt tillsammans med andra. Troligen är du ingenjör med stor erfarenhet av programmering. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med automatiserade testsystem så som DSpace och eller NI är det en fördel.

Erfarenhet av Python, C#, JavaScript, CSS, HTML, MongoDb och SQL server är meriterande.

Du innehar ett B-körkort.

För mer information

Kontakta Paula Härelind, Gruppchef, +46 (0)8-553 81554

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb