Scania

Provningsingenjör till utveckling av komponenter för gasväxlingssystemet

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 20 maj 2019
Stängs
den 9 juni 2019
Ref:
20192029
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vår provningsingenjör på NMGK (Intake Components) går vidare mot nya utmaningar inom Scania och därför letar vi nu efter en ny driven och engagerad kollega. Gruppen ansvarar för utveckling av komponenter i den kalla delen av gasväxlingssystemet till våra motorer och består av sju konstruktörer, en objektledare och en gruppchef.

Dina arbetsuppgifter
Som provningsingenjör arbetar du främst med intern komponentprovning samt sammanhållning av prov som genomförs med hjälp av andra grupper inom R&D. Du stödjer våra konstruktörer i det dagliga arbetet genom att fånga upp provbehov och återkoppla avvikelser från motorprovet och fältet. Du genomför motorinspektioner och följer upp eventuella avvikelser.

Din Profil
Du är en nyfiken och hjälpsam högskole- eller civilingenjör (eller har motsvarande erfarenhet) som tidigare har jobbat inom provning. Du är initiativtagande, kommunikativ och har lätt för att skaffa ett kontaktnät med berörda grupper och organisationsdelar. Du arbetar strukturerat och självständigt och trivs med att driva flera frågeställningar parallellt. Troligen har du ett genuint intresse för validering av komponenter eftersom rollen innebär att driva frågeställningar mot beräkningsgrupper. Du uttrycker dig väl på engelska och svenska i tal och skrift.

Erfarenhet inom konstruktion eller beräkning är meriterande.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Kontakta gärna Judith Paillat, gruppchef, 08-553 53609, judith.paillat@scania.com

Ansökan
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan som ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb