Intern IT-support till Securelink i Malmö

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 20 maj 2019
Stängs
den 20 juni 2019
Ref:
D38B9A14-385A-4C66-B7AB-2FE7C0EF939F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara vår "Go-to-person" för alla våra interna tekniska problem? Bli vår interna IT-Support till vårt internationella team!

Vi söker dig som vill arbeta med intern IT-support och som brinner för god service och teamarbete! Här får du möjlighet att arbeta i ett sammansvetsat internationellt supportteam, där ni tillsammans supporterar våra interna medarbetare världen över. Som intern IT-support hos oss arbetar du med teknisk support i en IT-specialiserad verksamhet där den interna kompetensen är hög och möjligheterna att utvecklas är oändliga!

Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som intern IT-support blir du en del av ett internationellt team och kommer att ansvara för IT-support för våra interna medarbetare. I supportteamet kommer ni att arbeta nära tillsammans för att kunna bidra till ökad kunskap och förståelse mellan länderna. Ert mål är att underlätta och stötta organisationen utifrån ett tekniskt perspektiv och att säkerställa tillgängliga och välmående IT-system. Du kommer att bli IT-avdelningens ansikte utåt mot organisationen och bringar värde för hela verksamheten.

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som intern IT-support kommer du att ansvara för att erhålla användarvänlig support till organisationen onsite samt remote. Du kommer att ansvara för kommunikationen mellan IT-avdelningen och slutanvändarna samt kontinuerligt uppdatera slutanvändare om status på processen och även genomföra uppföljningar efter avslutat ärende. Det är även ditt ansvar att arbeta med proaktiva åtgärder kopplat till nätverk och systemadministration för att minska ledtiden för driftsarbete. Du kommer främst att arbeta medVMware, Sharepoint, Active Directory,Salesforce Service Cloud och Office 365.

Din dagliga arbetsuppgifter i den interna IT-supporten innebär:

 • Hantering av tickets från vårt ärendehanteringssystem Salesforce.
 • Felsökning av både PC och MAC samt vidare eskalering av supportärenden.
 • Erhålla mobilsupport för både iOS och Android.
 • Kontoadministration i Active Directory.
 • Inventering av tekniska tillgångar.
 • Ansvara för den tekniska hantering av nyanställning och avveckling av personal.
 • Installera och konfigurera nya datorer.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som intern IT-support kommer du att arbeta i ett team om 5 personer och rapportera till chefen för Workplace Support. Parallellt med det kommer du också att tillhöra en matrisorganisation med lokalt IT-stöd i varje land och arbeta tvärfunktionellt i en global funktion.

Vi arbetar i enlighet med ITIL:s ramverk och arbetar med kontinuerliga förbättringsåtgärder för en effektiv supportprocess.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en positiv attityd och som brinner för god service och användarvänlig support. Det är viktigt för oss att du är driven och ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt i din roll där du tar egna initiativ och beslut. Då du kommer att vara kontaktpunkten för många av våra anställda ställer det höga krav på din kommunikationsförmåga i både skrift och tal. Då du arbetar nära dina kollegor på plats men även virtuellt söker vi dig som är teamorienterad och som gärna delar med sig av erfarenheter och kunskaper till andra och som bidrar till ett gott samarbete i gruppen.

För att prestera i rollen söker vi dig som har följande:

 • Något års erfarenhet avIT-relaterad support för slutanvändare i både OSX och Windows
 • Har arbetat med kontoadministration i Active Directory


Det är meriterande om du även har kunskap inom följande:

 • MSdeployment tools, såsom MS SCCM och Intune
 • MS Exchange
 • SharePoint
 • Linux
 • VMware
 • ITIL


INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb