CGI

Säljare & Specialist inom eID, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 24 maj 2019
Stängs
den 16 juni 2019
Ref:
J0419-0717
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med på resan och utvecklas inom området för säker elektronisk inloggning och underskrift?

Vi tillhandahåller Sveriges största tjänst för e-legitimationer (BankID, mfl.), och vi växer så det knakar! Därför söker vi nya medarbetare som är bra på att föra dialogen med alla våra nya kunder som vill komma igång.

CGI är en av världens största IT-leverantörer och hos oss kommer du att arbeta med en av de mest spännande och snabbast växande tjänsterna vi har. Du kommer att jobba tillsammans med Sveriges vassaste team avseende hur eID-tjänsten kan användas och implementeras. Som anställd på CGI kommer du dessutom att ha möjligheten att utvecklas inom tekniken, olika kundsegment och få ta del av alla fördelar som det innebär att vara en del av en organisation som finns i över 40 länder.

Har du mycket energi, vana vid att kommunicera med kunder och vill arbeta i tydliga processer med jätteduktiga kollegor? Kolla då om du har det som denna profil kräver och skicka in din ansökan redan i dag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss på CGI kommer du att vara ansvarig för att ta emot förfrågningar gällande hur man kan komma igång med eID, från början tills det att kunden är igång och använder tjänsterna.

Du kommer att vara placerad hos oss i Stockholm, Kista, och du kommer att ta emot förfrågningar, offerera, svara på frågor om hur man implementerar (med stöd av jätteduktiga experter), föra in kunden i vår process och hjälpa till med att ansöka om godkännande från respektive e-legitimationsutfärdare. Du är en viktig nyckel till att hjälpa CGI att fortsätta få in lika många nya kunder, till dessa populära tjänster.

Arbetet innebär att hantera vår brevlåda för offertförfrågningar och de dialoger som uppstår där, samt kundmöten och sälj för utpekade målkunder.

Hos oss kommer du att utvecklas inom digitalisering och få stor kunskap om hur utvecklingen inom e-legitimationer i Europa ser ut. Några av de e-legitimationer som du kommer att utvecklas inom är:

-BankID, Mobilt BankID, Freja eID (Ny privat e-legitimation), SITHS, , EIDAS, (Europeiska e-legitimationer), Norskt BankID, Danska NemID

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att trivas och lyckas behöver du:

- Ha dokumenterad erfarenhet av en roll med mycket kundkontakter och försäljning.

- Ha en god administrativ förmåga.

- Kunna svenska och engelska mycket bra i tal och skrift.

- Ha en dokumenterad genomförd gymnasieutbildning inom ekonomi eller teknik/natur.

Om du dessutom har erfarenhet av autentisering/inloggning eller e-legitimationer är detta värdefullt, och det är bra om du dessutom har vana vid Office-paketet och arbete i delade dokument.

Det är viktigt att du är en person som gillar att hitta lösningar och är bra på att jobba tillsammans med dina kollegor.

För med information kontakta gärna
Patrik Bergström patrik.bergstrom@cgi.com 070 676 01 47

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-06-15.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb