BI-utvecklare till Sirius International, Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 24 maj 2019
Stängs
den 24 juni 2019
Ref:
34BB88DC-6A23-4968-86FD-453B508273E3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Driv och utveckla Sirius Internationals datastrategi! Arbeta i skärningspunkten mellan data, analys och affär som BI-utvecklare.

Genom att axla rollen som BI-utvecklare hos Sirius International får du ta stort ansvar inom ett område som är en framgångsfaktor för Sirius på en global nivå. Sirius opererar i en rörlig miljö vilket leder till en strävan att arbeta i teknikens framkant för att säkerställa att säkra beslut tas av samtliga businessenheter. Du kommer bland annat arbeta med Continuous integration och delivery samt strömlinjeformad automatisering. Detta leder till att det finns stort utrymme för professionell utveckling och påverkan.

Så, gillar du data/analys, människor och utveckling? Bra, då har du kommit rätt!

VI ERBJUDER DIG

  • En arbetsplats där Business Intelligens och analys är ett strategiskt område för Sirius vilket medför att ny teknik introduceras och testas kontinuerligt.
  • Sirius är verksam på global skala i en fascinerande domän. Här får du arbeta i en förändringsbenägen miljö tillsammans med de bästa i Sverige.
  • En internationell och multikulturell arbetsmiljö med energiska, motiverade kollegor som ser det som en självklarhet att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter med varandra.


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Denna position erbjuder stort ansvar i att skapa dataprodukter som accelererar Sirius affär framåt! Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar dataplattformar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

 

 

  • Designa, utveckla och integrera data från olika källor
  • Forma och generera datainfrastrukturer genom att förenkla och skapa effektiva metoder
  • Visualisera data åt verksamheten för att öka säkerheten i beslut och förbättra processeffektiviteten för den totala affären


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten är belägen på Sirius kontor i Spårvagnshallarna, Stockholm. Organisationen strävar efter ett arbeta agilt arbetssätt där man som individ har stor påverkan över sitt vardagliga arbete. Tillsammans med 7 andra BI-utvecklare utgör ni det Globala Business intelligence teamet.

MER OM DIG

Vi söker dig som brinner för data och analys. Du har en innovativ ådra och räds inte för att testa nya tekniker och verktyg. Business Intelligensområdet fascinerar dig och du tar för dig och håller dig uppdaterad på området genom olika forum, utbildningar och konferenser.

För att finna sig till rätta i denna roll behöver du ha erfarenhet och kunskap om Microsoftprodukter och verktyg så som tex. SSIS, SSAS och Power BI, med vilka du har byggt och underhållit data warehouse-lösningar. På Sirius siktar vi på att arbeta enligt Devops och därför tror vi att även du har erfarenhet av arbete enligt Continous Integration, Continous Delivery samt testautomatisering (VSTS).

Då du kommer att jobba i ett internationellt bolag med många kontaktytor söker vi dig som är relationsinriktad. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb