CGI

Systemkonsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 25 maj 2019
Stängs
den 17 juli 2019
Ref:
J0419-2322
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's verksamhet HRM BPO levererar tjänster inom löne-, reseräknings-, försäkrings- och tidsystemadministration till externa kunder av varierande storlek. Totalt inom hela HRM BPO är vi ca 140 personer i Sverige + ett 80 tal medarbetare i off-shore (Indien/Filipinerna).
Den vi söker kommer att ingå i ett kunnigt och engagerat team bestående av Löne- och Systemkonsulter med placering i Kista.

Leveransen har produktion även i Manila på Filippinerna, där ca 37 medarbetare arbetar. Den dagliga och operativa tjänsteproduktionen leds av en produktionsledare som var medarbetare har ett nära och operativt samarbete med. Ni säkerställer tillsammans leveranskvalitet till kund.
Teamet i Kista är ca 14 st till antal, inkl ledning.
Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna prestera på topp.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet består av löpande systemadministrativa arbetsuppgifter så som exempelvis systeminställningar, tabelluppdateringar, korrigeringar, statistik, upprättande av lönearter, och framtagande av rapporter.

Kontakt med kunden och olika myndigheter samt andra möjliga externa partners sker löpande.
Arbetet innebär aktivt deltagande med eget ansvar och stort fokus på utveckling av processer, arbetssätt och rutiner. Vi arbetar för framtiden, med kunden i fokus och vi strävar alltid efter ständiga förbättringar och effektiviseringar.

Utöver det löpande uppgifterna hanterar vi även interna och externa ärenden/beställningar, detta via ett ärendehanterings system. Vissa uppgifter hanteras dock i projektform och under längre tid.
Vi arbetar i lönesystemet Heroma.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker nu en noggrann och lösningsorienterad, Systemkonsult med stort fokus på kvalitet och utveckling!
Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete inom systemförvaltning / löneadministration i lönesystemet Heroma.
Den vi söker har självständigt arbetat med hela löneprocessen och har förståelse för dess betydelse. Vi söker en teamspelare med en vilja och ett driv att utveckla och förnya processer, som gärna delar med sig av sina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra.

Vi söker dig som är bra på att planera, strukturera och prioritera samt är van att ta eget ansvar och att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften, likväl som du också kan arbeta självständigt. God samarbetsförmåga samt kundfokus är två egenskaper vi värderar högt.

God förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt är viktigt, på såväl svenska som engelska, då en del av produktionen sker utomlands.
Meriterande är om du tidigare arbetat med egna ansvarsområden inom lönehantering / kunder, men är inget krav.

Tjänsten är på heltid och stationerad i våra fina lokaler Kista.

För mer information, kontakta gärna:
Tarja Törnqvist , Client Director på HRM BPO, tarja.tornqvist@cgi.com
Maria Lindquist, Manager på HRM BPO, maria.lindquist@cgi.com
Mikko Humalisto, Service Delivery Manager på HRM BPO, Mikko.humalisto@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb