CGI

Team product Owner, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 28 maj 2019
Stängs
den 2 juli 2019
Ref:
J0319-0145
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Heroma är en av CGIs starkaste tjänster i Sverige. Vi har en lång historia med en stabil produkt och en växande stark kundgrupp inom offentlig förvaltning. Vår tjänst består av utveckling, support, drift och konsultarbete inom Heroma.

Vi som jobbar med Heroma har en stark gemenskap och lojalitet mot varandra, vår produkt och våra kunder och vi har väldigt roligt tillsammans.
Våra kunder blir hela tiden fler, och våra kunder har stort förtroende för oss och vill att vi vidareutvecklar systemet, vilket gör att vi behöver vara fler som jobbar med Product Management. Det är den del av utvecklingen som handlar om vad som ska utvecklas och varför vi ska utveckla just detta - vad det är för behov som ska mötas.

Vi är idag c:a 25 personer som arbetar med Product Management, de flesta i rollen som produktägare men vi har även experter inom UX och processkartläggning i gruppen. Nu behöver vi ytterligare produktägare i gruppen.

Som produktägare är du kundens röst i utvecklingsteamet. Du har lätt för att lyssna på och att kommunicera med kunderna och för att skapa förtroende både hos kund och hos ditt egna utvecklingsteams medlemmar.
Rollen ligger närmare Business Analyst och kravanalytiker än projektledare men är egentligen någonting mitt emellan.
Du är nyfiken och vill förstå vad det egentliga problemet eller behovet är och du gillar förmodligen att vara en ledare.
Du får i den här rollen vara med om att skapa Heromas väg in i framtiden, med all ny spännande teknik, t ex AI.
Du kan ha, eller har haft, en liknande roll tidigare, dvs kan metodiken. Eller så har du en helt annan bakgrund med erfarenhet kring lön eller HR inom offentlig verksamhet, t ex landsting, dvs kan verksamheten. En annan tänkbar bakgrund är att du jobbar med utveckling fast i en annan roll och har ett stort intresse för kravhantering.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som produktägare för Heroma kommer du att tillhöra ett team med produktägare.
Tillsammans med produktchefen och produktägaren för produktarean planerar du och de andra produktägarna innehållet i våra regelbundna leveranser. Du kommer vara delaktig i planeringen för de delar som ditt team ska leverera.
Du hanterar kontinuerligt beställningar från våra kunder och deltar eller leder olika aktiviteter som behövs för att skapa förståelse för deras behov. Det kan t ex vara telefonmöten eller workshops.
Du arbetar även med att konkretisera krav som är en följd av förändringar i lagar och kollektivavtal samt med krav som kommer från vår långsiktiga produktstrategi.

Ditt scrumteam består av, förutom dig själv, en scrummaster och 4-6 utvecklare och testare. På daglig basis arbetar du med ditt team där du ansvarar du för att beskriva för teamet vad de ska producera. Du svarar på frågor kring funktionalitet och prioritering. Det är också du som till slut godkänner det som teamet producerat

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kommunikation - muntligt och skriftligt
Ledarskap
Analytisk
Beslutsam
Strukturerad
Nyfiken

För med informaion kontakta gärna:
Kristina Nordström - Manager and Product Owner HRM Public | Heroma
tel 0708-513618

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-07-27.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb