Systemtekniker Middleware

Rekryterare
Bolagsverket
Plats
Sundsvall (Kommun), Västernorrland
Annonserat
den 28 maj 2019
Stängs
den 9 juni 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen

Omvärlden ställer allt högre krav på digitaliseringen. Bolagsverket vill ligga i framkant av utvecklingen och därför arbetar vi fokuserat för att anpassa oss i takt med samhälls- och teknikutvecklingen 

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av en myndighet som är till stor nytta för medborgare och näringsliv. Med nytt arbetssätt och ny teknik ska vi förädla och förbättra 
det vi redan har samt utveckla framtidens it-system. 

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta. 

Vi finns i Sundsvall och är cirka 600 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde. 

Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk miljö med utmanande arbetsuppgifter, ansvar och tid att leva. 

Arbetsuppgifter

Som systemtekniker inom Middleware ingår du i ett kvalificerat team inom sektionen Teknisk infrastruktur. I ansvarsområdet ingår att aktivt arbeta för att systemen körs på ett enhetligt, effektivt och tillförlitligt sätt genomföra ny- och vidareutveckling, administration, felsökning, konfigurering och automatisering av Middleware-produkterna. 

Bolagsverkets miljö är idag främst baserat på Linux och produkterna JBoss, Apache, MQ och Tuxedo. Det ingår även projektarbete och utredningar kring frågor och uppgifter som rör uppsättning/konfiguration av tekniska miljöer. 

Du har en viktig uppgift med att hjälpa till att koppla applikationer med infrastrukturen på bästa möjliga sätt. Vidare arbetar du tätt tillsammans med teamet samt växlar mellan dagliga drifthändelser och ett självständigt arbete med ständiga förbättringar. Du kommer dessutom i din roll ha dagliga kontakter med flera av sektionens medarbetare. Samverkan med andra myndigheter ingår också i rollen, såsom med externa leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen inom it eller annan utbildning/ arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig inom arbetsområdena systemteknik med Linux/Unix som plattform och/eller Java eller C++ baserade applikationsservrar. 

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom något av följande områden, 
- containerteknologier som docker och kubernetes. 
- saltstack, ansible, puppet eller liknande produkter. 

Som person är du en ambitiös och kommunikativ lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med andra. För att trivas i rollen är du analytiskt lagd och du behöver vara flexibel och trivas med skiftande arbetsuppgifter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. 

Arbetstid utanför ordinarie kontorstid förekommer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vill du vara med på denna spännande digitaliseringsresa? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2019-06-09

Referensnummer:   8/19

Välkommen att söka genom att:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   2

Kontakt
Kontaktpersoner

Håkan Linder
Sektionschef
060-18 47 31
070-851 33 50

Patrik Westman
Produktområdesansvarig
060-18 41 35
072-504 41 35

Facklig företrädare

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
0771-670 670

Övrigt Urval och intervjuer sker löpande. 
Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.