CGI

Testare/testledare, Jönköping

Rekryterare
CGI
Plats
Jönköping, Jönköping , Sweden
Annonserat
den 30 maj 2019
Stängs
den 31 augusti 2019
Ref:
J0519-2626
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vårt härliga gäng på kontoret i Jönköping längtar efter att bli fler! Man säger att data är den nya oljan, vi påstår att människor är det viktigaste vi har! På CGI är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Har du nått gränsen för utveckling hos din nuvarande arbetsgivare - kom till oss, så hjälper vi dig att accelerera din karriär!

Dina framtida arbetsuppgifter

När du börjar arbeta på kontoret i Jönköping kommer du få en gedigen introduktion i företaget. Alla som börjar hos oss får samma introduktion och möjligheter att skapa nätverk. Vi drivs av innovation och entreprenörskap i en miljö där du kommer få förutsättningar att bidra med egna idéer. Nästa steg är att du, tillsammans med din ledare, sätter upp din karriärsplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.

I Jönköping arbetar vi med de lokala kunderna på den lokala marknaden, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 28 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.

Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till CGI - vi har leveranskraften och kunderna som skapar unika förutsättningar att utvecklas! Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Jag söker dig som har ett brinnande intresse för teknik som har 3 eller fler års erfarenhet inom programmering, kravanalys eller test. Du har förmodligen erfarenhet av att arbeta med agila metoder så som Scrum eller Kanban.
Du har full koll på någon av följande verktyg: Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center och HP UFT ALM/QC.
Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 juli 2019, men gärna redan idag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Linus Ivarsson 070-246 79 41 eller linus.ivarsson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.