CGI

Senior .Net-utvecklare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 1 juni 2019
Stängs
den 24 augusti 2019
Ref:
J0519-2427
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Senior .Net-utvecklare till CGI
Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi utvecklare till vårt team inom Utilities i Malmö. Just nu är vi inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med seniora .NET-utvecklare. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är utvecklare med minst fem års erfarenhet av C#.
Du är väl förtrogen med Visual Studio, frontend som backend med Windows Server och SQL Server och har även erfarenhet av integrationslösningar.
Vidare har Du arbetat agilt och inom DevOps och känner dig hemma med Javascript, CSS, Angular, Aurelia, ReactJS, T-SQL och EntityFramework. Erfarenhet av Azure och Managed Services är meriterande.

Är du den vi söker?
Du tycker om och trivs i konsultrollen och blir en del av ett härligt team inom vårt arbetsområde. Vi är glada om du söker oss lika mycket som vi söker Dig!
Vi är engagerade och erfarna konsulter som trivs tillsammans och som arbetar som ett lag inom spännande kunduppdrag. Det finns goda möjligheter till utveckling och varierande uppdrag och du blir en del av teamet.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid

Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Andreasson, Director Consulting Services, 076-779 38 75, bjorn.andreasson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-06-30.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer.
En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.
För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Om CGI
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.