Scania

Elektromekaniker med leveransfokus

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 3 juni 2019
Stängs
den 19 juni 2019
Ref:
20190858
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till gruppen NLDC vid Scanias Tekniska Centrum (STC) i Södertälje söker vi en elektromekaniker. Vårt uppdrag är att utgöra en stödfunktion till utvecklingsavdelningarna inom allt som har med konstruktion och tillverkning av elektromekanik för anpassning till provutrustningarna.

Dina arbetsuppgifter
Som elektromekaniker får du ett självständigt arbete med många interna kontakter. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av tillverkning och montering av fast eller mobil elektromekanisk utrustning, t.ex. mindre enheter, anpassningslådor och kablage. I arbetet ingår även hantering och reparation av mätutrustning.

Arbetet bedrivs både mot projekt, små och stora, med mycket kontakter inom gruppen och sektionen samt mot mindre uppdrag med mera kontakt direkt med slutanvändaren. Vi arbetar med fokus på kvalitet och hög leveransprecision genom ständiga förbättringar med stöd av R&D Factory.

Din profil
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom elektronik. Teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet inom elektronik och el/elektronik-konstruktioner är ett krav, liksom PC-vana och att kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Du ska kunna läsa ritningar obehindrat, vara noggrann och kunna jobba både självständigt och i grupp för att nå de uppsatta målen. Erfarenhet av mjuklödning och monteringsarbete är en merit.

Du bör ha intresse för mekanik och ha en förståelse för elektrisk mätteknik. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, stresstålig, utåtriktad och även kunna hantera administrativa arbetsuppgifter i kontakten med leverantörer och kunder.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta gärna Rosalie Fors, Gruppchef NLDC, 08-553 522 89.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb