System Engineer, Operation Center, till Visolit

Rekryterare
Visolit
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 4 juni 2019
Stängs
den 4 juli 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag i stark tillväxt som satsar på tydliga framgångsfaktorer? I rollen som System Engineer får du både omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor. Visolit erbjuder en tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bl.a. moln- och Software as a Service tjänster.

Om tjänsten
Som System Engineer inom Operation Center blir du en del av ett professionellt och välfungerande team som fokuserar på incidenthantering, problemutredning samt internal change. I det dagliga arbetar du med Visolits kunders klientmanageringssystem – främst SCCM/Intune där du driftar, uppgraderar och dokumenterar dessa. Tjänsten innefattar även felsökning av incidenter, problemutredning samt att vara delaktig i tjänsteutveckling samt förvaltning av Visolits Managed Clienttjänst.

I rollen ingår även:

• Daglig drift av kunders managerade klienter 
• Patchning
• Dokumentering
• Incidenthantering PC, tunna klienter och ev MAC

Med visionen: ”Helping customers create business value through IT” erbjuder Visolit en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Rollen är placerad i Visolits trevliga lokaler i Kista, vid årsskiftet 19/20 flyttar man till nya lokaler i Solna.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:

• Minst två års arbetslivserfarenhet av relevant IT drift eller IT konsultarbete
• Djup och bred kunskap i att förvalta tekniska lösningar inom Microsoft världen med fördjupade kunskaper inom Active Directory. 
• Meriterande är om du också har kunskaper inom SCCM, Intune och PowerShell. 
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen behöver du vara lite vetgirig och ha en god samarbetsförmåga, vara kommunikativ och självgående. På Visolit tar alla ett personligt ansvar oavsett befattning. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är strukturerad.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Carolina Eskengren
08-120 50 427

Om Visolit
Visolit lanserades som ett nytt namn den 21 januari 2019, och ersatte då TeleComputing och namnet på deras förvärvade företag. Visolit är ett konstruerat namn, och en försvenskad version av ordbilden “We solve IT”. Namnet anspelar på att vi tillsammans löser kundens utmaningar inom IT ("vi löser det") – och därför valde vi Visolit. Visolit är en snabbväxande teknikkoncern som har stärkt sin geografiska närvaro i hela Norden. Vi har kunder inom offentlig sektor, säkrat upp våra branschkunskaper och stärkt vår position som en partner för hybrida molntjänster och digital transformation på hela den nordiska marknaden. Detta innefattar även ett utökat tjänsteerbjudande inom konsulttjänster, säkerhet, integreringar och produkter.

Liknande jobb

Liknande jobb