Scania

Utvecklingsingenjör ureadoseringssystem

Förfaller i dag

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 4 juni 2019
Stängs
den 18 juni 2019
Ref:
20192293
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu står vi inför spännande utmaningar då vi är inblandade i flertalet projekt där vi tar fram nya komponenter och systemlösningar. Därför letar vi efter en ny medarbetare med systemkänsla och sinne för detaljer som kan vara med och se till att vi tar oss i mål.

Vår grupp Urea Dosing System, NXPE, har ett systemansvar för ureadoseringssystemet vilket gör att vi måste ha en god förståelse för hur systemet används och vilka krav som ställs. Vi är även artikelägare av pump och doserenheter vilka vi utvecklar tillsmans med underleverantörer.

På gruppen hittar du engagerade och hjälpsamma medarbetare där flera har mångårig erfarenhet av området.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör hos oss kommer du ingå i ett mindre team där tyngdpunkten i din roll kommer att vara inriktad på systemprestanda eller framtagning av komponenter. Stark koppling finns även till styrsystemet och arbetsuppgifter så som kalibrering eller felsökning finns.

Till förfogande har vi bland annat ett labb som ger utrymme för kreativitet och uppfinningsrikedom samt ger möjligheten att lösa och förstå problem på ett effektivt sätt. Du kommer även få pröva din analytiska förmåga då en viktig bit är att kunna återkoppla provresultat till förbättring mot både produkten och provmetoden.

Då systemet används av flera kunder så ingår det att ge support så att systemet installeras rätt och även följa upp installationen. Här finns en stark fordonskoppling.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av att ha ett övergripande perspektiv men ändå kunna gå ner i detaljer. Du trivs att jobba lösningsorienterat med integritet i team och med andra människor. Vi tror även att du har en pedagogisk förmåga och ett sinne för struktur och ordning. Då provning ingår i tjänsten så behövs ett visst mått av praktiskt handlag.

Då ureadoseringssystemet är ett mekatroniskt system så ser vi att intresse finns för både reglering och konstruktion. Erfarenhet av Matlab och efterbehandling av mätdata, konstruktion, eftermarknadserfarenhet är meriterande. Du är civilingenjör med god känsla för fysikaliska samband och gärna med grundläggande kunskaper inom strömningslära.

I och med att dagligt arbete sker inom teamet eller mot grupperingar så ser vi det som en förutsättning att du är intresserad av att bygga och vårda relationer med andra. Att kunna tala och skriva svenska och engelska flytande är ett krav.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Klas Telborn, gruppchef NXPE Urea Dosing System, 08-553 80273.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 16 juni men urval sker löpande under ansökningstiden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb