Lösningsarkitekt inom Butiks-IT till Coop Sverige

Rekryterare
Coop Sverige AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 5 juni 2019
Stängs
den 5 juli 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och vara med och skapa framtidens matbutik? Nu söker vi en lösningsarkitekt till området butiks-IT inom Coop Sverige. Både inom Coop och branschen händer det mycket just nu och detta är en spännande möjlighet att vara med på vår förändringsresa! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
Som lösningsarkitekt kommer du att tillhöra avdelningen Butiks-IT som arbetar med förvaltning, utveckling och support mot flertalet av Coops fysiska matbutiker runt om i Sverige. I en modern Coopbutik finns idag en rad IT-lösningar såsom butiksservrar, kassasystem och terminaler men även digitala prisskyltar, printrar och flertalet sensorer och mätinstrument – dessa är verksamhetskritiska för handlaren men även de tusentals kunder som dagligen besöker Coops butiker.

Din huvudfokus kommer att vara att arbeta med förvaltning av befintliga lösningar ur ett tekniskt perspektiv men också vara med och ta fram och presentera nya lösningar. Du kommer även delta i och leda olika typer av IT-projekt och ge teamet stöd inom ett brett område. En stor del av rollen innebär löpande dialog och samverkan med flertalet interna intressenter och externa leverantörer.

Vidare kommer du att arbeta med:

  • Life-Cycle management
  • Förstudier och utredningar
  • Leverantöresstyrning och kravanalys
  • Omvärldsbevakning

Du kommer att tillhöra ett mindre, självgående och erfaret team av applikationsledare. Inom organisationen finns flertalet lösnings- och enterprisearkitekter där du kommer att ingå i och möjligen facilitera interna arkitektforum. Tjänsten är placerad på Coops huvudkontor i Solna Business Park.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har flerårig erfarenhet från roller som IT- eller mjukvaruarkitekt men framför allt besitter du en mycket god förståelse för systeminfrastruktur och/eller systemutveckling. Troligen har du erfarenhet av att arbeta med arkitekturplaner och att ta fram och presentera business case.

Meriterande är eftergymnasial utbildning inom IT/teknik samt en bakgrund inom retail eller tillverkningsindustrin.

Som person är du öppen för förändringar har intresset och förmågan att driva processer och projekt. Du är bekväm med att ha löpande samverkan med ett flertal intressenter och är kommunikativ i tal och skrift samt lyhörd för andras behov och önskemål. Troligen har du även förmågan att växla mellan tekniknära, operativa uppgifter och den övergripande målbilden/strategin. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Coop med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Marcus Grahn
073-55 88 929

Tjänstens omfattning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb