CGI

Senior Säljare Lön och HR system, Malmö, Stockholm & Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, , Sweden
Annonserat
den 6 juni 2019
Stängs
den 19 juni 2019
Ref:
J0519-1304
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Heroma är en av CGIs starkaste tjänster i Sverige. Vi har en lång historia med en stabil produkt och växande stark kundgrupp inom i huvudsak offentlig förvaltning. Vår tjänst består av utveckling, support, drift och konsultarbete kring lön, HR och tid.

Vi som jobbar med Heroma har en stark gemenskap och lojalitet mot varandra, vår produkt och våra kunder. Här är det högt i tak, i ett öppet klimat och vi har dessutom väldigt roligt tillsammans.

Att skapa tillväxt är vårt viktigaste ansvar och nu behöver förstärka vår grupp för att dra nytta av våra investeringar i Heroma och skapa nytta för våra kunder. Vi är idag 15 personer som arbetar med affärsutveckling, mot befintliga och nya kunder.

Som affärssäljare har du huvudansvar för aktiviteterna i alla delar av försäljningsprocessen. Från bearbetning, genom anbudsprocess till överlämning till leveransorganisationen. Du skall ha vana att förhandla stora affärer och att leda teamet i affärsarbetet. Du har lätt för att skapa förtroende både hos kund och hos teamet som stöttar oss.

På CGI är vi genom vårt aktieprogram ägare av vårt eget företag och vi lever varje dag vår dröm i en arbetsplats vi är stolta över och trivs att arbeta på.

Du kommer vara en av våra nyckelpersoner i vår fortsatta framgång och vara delaktig i vår långsiktiga affärsplan.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter är att bearbeta potentiella kunder, bygga pipe och leda affärsprojekt, inklusive att säkra att CGIs regler och policys följs i samarbete med övrig organisation.

Du kommer även hjälpa till i förhandlingar med befintliga kunders förlängningar och stötta organisationen i affärsarbete.

Området är inom lön, HR, arbetstidshantering inklusive tillhörande tjänster som SaaS, BPO och förvaltningstjänster.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Viktigaste kvalifikationer: Du har mer än 10 års som seniorsäljare och erfarenheter av försäljning av komplicerade leveranser med mjukvara. Som person är du strukturerad och välorganiserad i ditt arbetssätt och i mötet med människor är du bra på att skapa starka och motiverade team. I kundmötet upplevs du som rak, ärlig och förtroendeskapande.

Bra kvalifikationer är arbete i domänen kring Lön och Personalsystem och erfarenhet av upphandlingar enligt LOU.

För mer information, kontakta gärna
Kontaktperson(er) och kontaktuppgifter:
Fredrik Krüger, fredrik.kruger@cgi.com, 0733-987775

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-08-05.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb