CGI

Service Owner IT Portal

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 juni 2019
Stängs
den 6 september 2019
Ref:
J0419-0820
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 4000 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Vi befinner oss på en spännande resa där vi växer och behöver förstärka med fler duktiga kollegor. Vi söker därför en Service Owner till våra lösningar för IT Portal där vi gör våra olika IT-infrastrukturtjänster tillgängliga för våra kunder. Portalen är vårt ansikte utåt och vi strävar ständigt efter att underlätta för våra kunder.

I rollen som Service Owner kommer du att leda ett team runtom i Sverige, du samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Service Owner IT Portal ansvarar du för att leda ett team som hanterar utveckling, förvaltning och drift av vår Portal-lösning. Våra olika tjänster ansvarar för att definiera och specificera hur tjänsten ska erbjudas till våra kunder via IP Portal. Vi jobbar med en hög grad av integrerade och automatiserade lösningar.

I rollen ingår hantering av:
• Omvärldsbevakning, roadmap och kundkrav.
• Budget för tjänsten samt uppföljning av tjänstens resultat.
• Planera arbete och prioritera aktiviteter tillsammans med teamet.
• Stöd till affärsteam och lösningsarkitekter vid nya affärer.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kanske jobbat med tjänster, projekt eller produktutveckling tidigare. Du bör också känna till IT-infrastrukturdrift, exempelvis servrar och IT-arbetsplats. Utöver detta är det viktigt att ha god kunskap om ITIL. Meriterande är också tidigare erfarenhet av tjänsteportallösningar samt även BMC Remedy ITSM.

Som person är du strukturerad, lyhörd och lojal. Du utrycker dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska. Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs svenskt medborgarskap för denna tjänst.

ÖVRIGT:
Placeringsort är Stockholm, Karlstad, Göteborg eller Malmö.

Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV!
Sista ansökningsdagen är 2019-08-05.

För mer information, kontakta gärna:
Lena Sundblad, lena.sundblad@cgi.com, +46 8 579 17 804
eller
Mikael Strand, mikael.strand@cgi.com, + 46 8 775 01 01

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb