Konsult inom cybersäkerhet till SecureLink

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 10 juni 2019
Stängs
den 2 juli 2019
Ref:
9019BC37-E967-4D3C-9128-67598ED5ACBC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du kombinera ditt intresse för cybersäkerhet med ett arbete där du verkligen kan göra skillnad? Här är möjligheten för dig!

Bli konsult hos oss och var med och bidra till vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur hos Sveriges största företag och myndigheter! Det här är en perfekt möjlighet för dig som delar vår passion för cybersäkerhet och som vill specialisera sig inom området tillsammans med väldigt kompetenta kollegor. Vi är marknadsledande i Europa inom cybersäkerhet och tillsammans med 650 kollegor i 9 olika regioner arbetar vi alla för att bidra till att göra våra kunders miljöer säkrare. Vill du vara med?

Varmt välkommen till SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och passionerade kollegor som alla tror på och är stolta över det arbetet vi utför. Som konsult bringar du värde till våra kunder genom att rådge och konsultera organisationer kring hur de kan sära upp sin miljö. Det är ett meningsfullt arbete där du kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter med tusentals användare.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att avancera inom organisationen. Med kontor i hela Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften att ha kul på jobbet. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, technights och mycket mer. Detta möjliggör att vi skapar starkare relationer mellan team och avdelningar och skapar förutsättningar att trivas och att få energi på jobbet. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som konsult kommer du, tillsammans med andra cybersäkerhetsspecialister, rådge våra kunder och ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar. Du kommer att ha en del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och kanske har du valt att läsa kurser med inriktning på IT-säkerhet. Då våra konsulter verkar inom ett brett område söker vi passionerade individer från många olika områden. Kanske har du läst en utbildning med fokus på programmering och utveckling, systemutveckling och tjänstedesign eller varför inte nätverk och infrastruktur. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig inom.

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en person som drivs av att ta initiativ och ansvar, du har en god verksamhetsförståelse för att kunna sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du drivs av personlig utveckling, tycker om att lära dig nya saker och har en stark analytisk förmåga, att ta egna initiativ är ingenting du är rädd för. Du är också bekväm i att kommunicera på både Svenska och Engelska.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Liknande jobb

Liknande jobb