CGI

Senior Business Intelligence Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 juni 2019
Stängs
den 11 augusti 2019
Ref:
J0619-0003
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi en senior MSBI-konsult till vårt team i Stockholm. Vårt fokus är att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, AI och Advanced Analytics. Det här är tjänsten för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du sitter placerad centralt på CGI:s kontor på Vasagatan.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som senior BI-konsult får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI's globala organisation tillför. Du kommer att ansvara för att bygga vidare på befintliga leveranser inom DW/BI såväl som att bryta ny mark och vara med och skapa nya affärer på nya kunder. Vi tror att du har en stabil grund inom Microsofts lösningar för DW/BI såsom SSIS, SSRS, SSAS och antingen har erfarenhet eller är redo för uppdrag som ledare/arkitekt inom området. Då vi oftast arbetar i team med en blandning av juniorer/seniorer är det här en utmärkt roll för dig som har den tekniska kompetensen och vill utvecklas inom ledarskap och arkitektur, alternativt röra dig mer mot verksamhetsdelen som kravanalytiker eller lösningsarkitekt.

Vi söker även dig som har eller vill ha erfarenhet och utvecklas inom Azure, PowerBI och analytiska plattformar inkluderande Advance Analytics, ML och Big Data. Detta är något vi satsar stort på och vi har ett flertal spännande möjligheter på gång inom dessa områden.

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att själv välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, strategisk rådgivning eller inom olika ledarroller.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker nu dig som har en bakgrund inom BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har:
• Minst 5 års erfarenhet av MSBI-stacken som utvecklare.
• God förståelse för DW-arkitektur och datamodellering.
• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT.
• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter.
• Erfarenhet av att leda mindre team, alternativt en önskan att ta nästa steg i din karriär mot mer ledande roller.
• Det är meriterande om du har erfarenheter från Azure, Big Data eller andra BI-verktyg.

Vi ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI och vi har en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas arbetar vi mycket med att skapa en bra kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Vi är mycket stolta över den kultur vi och våra anställda har skapat och ser bland annat att den mix av personer som jobbar hos oss varit en drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-08-10.

För mer information, kontakta gärna:
Peter Alvestål (Director Consulting Services), peter.alvestal@cgi.com, 076 798 28 60

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb