Konsultchef inom Information Management

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 14 juni 2019
Stängs
den 31 juli 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att leda människor och älskar att göra affärer? Har du lång erfarenhet av IT-branschen? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill bli vår nya lagspelare och kliva in i rollen som konsultchef inom Ateas nya affärsområde Information Management. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea 

Din roll i laget

I rollen som konsultchef kommer du bli en coachande ledare för ett härligt team bestående av strateger, verksamhetsutvecklare, förändringsledare, förvaltningsledare och arkitekter. Samtidigt blir du en del av Ateas nya affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.

Du kommer att driva gruppens utveckling framåt och på ett coachande sätt säkerställa rätt kompetens baserat på marknaden och våra kunders behov. I rollen som konsultchef kommer du att ansvara för att säkerställa finansiellt resultat, planera och säkerställa resursförsörjning utifrån affärsplan. Information Management är ett satsningsområde och du kommer även tillsammans med affärsområdets ledningsgrupp äga och driva uppbyggnad enligt Ateas fastställda mål och strategier. Vi erbjuder dig möjlighet att fortsätta utvecklas och även påverka vår väg framåt.  

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT och tillhörande tjänster.

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du är en naturlig ledare som är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du bör även vara duktig på att ha ordning och reda samt skapa engagemang och motivation i en grupp. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för att leda människor samt tycker om att göra affärer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

För att lyckas i rollen ska du:

  • Vara civilingenjör med IT-inriktning, systemvetare eller motsvarande
  • Ha minst 10 års erfarenhet inom IT-branschen    
  • Ha minst 3 års ledarerfarenhet
  • Ha stor erfarenhet av att arbeta med arkitektur, strategi och verksamhetsutveckling
  • Ha ett affärsmässigt synsätt
  • Uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:

  • Arbetat som konsultchef
  • Erfarenhet av IT-styrning
  • Arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Helena Brunzell på 08-633 68 02 eller Charlotte Korssell, affärsområdeschef, via charlotte.korssell@atea.se alternativt telefonnummer 08-633 67 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb