CGI

Senior Systemutvecklare, Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 18 juni 2019
Stängs
den 28 juni 2019
Ref:
J0419-2449
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är ditt glas halvfullt?

Härligt! - Vi behöver nämligen bli ännu fler med den inställningen. Har du dessutom ett grymt driv kanske du kan hjälpa oss nå vårt mål - Att bli Sveriges bästa arbetsplats! 2017 vann vi en utmärkelse för mest jämställda företag inom IT & Telekom, vi fick även utmärkelsen Top Employer 2019 och blev dessutom framröstade som en av de mest attraktiva arbetsplatserna för Young Professionals. Allt det är ju jätteroligt, men - det viktigaste för oss är att vi trivs tillsammans. Det ska nämligen vara roligt att gå till jobbet.

Nu behöver vi förstärka med seniora utvecklare som trivs i C# och / eller i java. Som senior på CGI har du alla möjligheter att utvecklas professionellt och du förväntas också till viss del coacha våra yngre medarbetare. Vi sitter tillsammans som team i våra fina lokaler på Teg nära centrum.

Dina framtida arbetsuppgifter

En av våra flaggskeppsprodukter står inför sitt största lyft någonsin i och med en total omskrivning av programmet. Du kommer få arbeta med TDD, microservices och mycket annat i en mycket agil miljö med höga krav på kvalitet. Som senior på CGI så coachar du våra yngre members i konsultrollen och driver utvecklingsteamet framåt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-09-01.

För mer information kontakta:
Anna Gustafsson
046 90 159176
anna.gustafsson@cgi.com

Systemutvecklare, utvecklare, developer

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.