Webbredaktör till Preem i Stockholm omgående

Rekryterare
Preem
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 20 juni 2019
Stängs
den 29 juni 2019
Ref:
20C633C7-F5F5-4993-8F8F-C8298F0A0E7E
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Är du en erfaren webbredaktör som är tillgänglig omgående? Gillar du att jobba med analys och content? Läs mer!

Preem söker nu en erfaren webbredaktör till sitt kontor i Stockholm! Det är start omgående och ett uppdrag som pågår fram till och med september 2019. Har du erfarenhet av att jobba digitalt, med en bra känsla för såväl språk och innehåll som analys och vill jobba med ett välkänt varumärke? Skicka in din ansökan nu!

Jobba för framtiden redan idag

Hos Preem kommer du i rollen som webbredaktör att planera,producera, samordna och publicera engagerande innehåll för Preems webbplatser och andra digitala kanaler. Du har många kontaktytor och kommer ha nytta av sina sociala färdigheter.

Den här tillsättningen är ett konsultuppdrag fram till september 2019 med start omgående och jobba ute hos Preem hela perioden. Du kommer snabbt bli en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet.

Beskrivning av tjänsten

Som webbredaktör kommer du att arbeta brett i organisationen och med både interna intressenter samt externa byråer ochsamarbetspartners. Dina arbetsdagar varierar men kommer innefatta bland annat:

 

  • Optimera och forma innehållet för bästa sökvänlighet
  • Löpande utveckling, uppdatering, optimering analys och uppföljning av webbplatserna
  • Följa upp statistik och trafik på webbsidorna samt analys och utvärdering i Google Analytics
  • Bidra med insikter och idéer till webbstrategi
  • Skapa kampanjsidor och andra sidor efter organisationens behov
  • Säkerställa varumärket och tonalitet samt att grafisk profil och skrivregler följs
  • Innehåll och publicering i sociala medier


Har du den här bakgrunden?

Då du har många kontaktytor både internt och externt så det ställs höga krav på din förmåga att kommunicera och samverka. Du behöver också ha en gedigen kunskap och erfarenhet som webbredaktör eller liknande, då uppdraget är under en begränsad period och du kommer att ansvara för dina arbetsuppgifter självständigt.

Är det här du?

För den här rollen ser vi att du har en relevant högskoleexamen eller liknande samt minst 5 års erfarenhet som webbredaktör eller roller med motsvarande arbetsuppgifter i digitala kanaler. Då du arbetar självständigt behöver du också vara en god skribent och ha känsla för bild och form. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och det är bra om du tidigare har arbetat mot webbyråer och andra leverantörer inom det digitala området. Systemmässigt kommer du att jobba dagligen med EpI-server, Photoshop och InDesign så vi förutsätter att du har god kunskap i de systemen.

Som person är du kreativ, engagerad och driven. Du kan ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna initiativ, men gillar samtidigt att jobba i team och etablera långsiktiga relationer. Låter det här som ett uppdrag som passar dig? Välkommen med din ansökan!

Ta reda på mer!
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb