CGI

HRBP, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 21 juni 2019
Stängs
den 12 juli 2019
Ref:
J0519-2067
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGIs är en av världens ledande IT-leverantörer med ca 3500 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över. Detta är något som genomsyrar vår HR organisation och vårt HRBP team: vi skrattar mycket, stöttar varandra och är stolta över det arbete vi gör.

Vi behöver nu stärka upp vårt svenska HR Business Partner Team. Rollen är som Senior HRBP och har ansvar för en stor region som vi kallar för "Malmö/South". Drivs du av att arbeta med strategiska HR frågor och vill jobba på ett lönsamt, innovativt företag inom IT som år efter år utmärker sig för att vara en attraktiv arbetsgivare genom att vi erhåller prestigefulla priser för vår mångfalds & inkluderingsarbete? Då är det dig vi söker!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner kommer du vara placerad i Malmö, men resor förekommer. Du kommer att stötta ledarna inom ett eller flera av våra affärsområden inom ramen för olika frågor som är HR relaterade, t.ex Talent Review, Performance Management och Lönerevision. Du kommer också ha en nära dialog med våra fackliga representanter och förhandla med dem direkt vid behov.

Rollen innebär stort eget ansvar samt möjlighet till personlig utveckling. Som HR Business Partner kommer du att ingå i vårt svenska HR team, du rapporterar till Human Resource Director för Sverige och tillhör den Nordeuropeiska HR-organisationen. Tillsammans med resten av HR teamet driver vi centrala, strategiska, initiativ kring mångfald, EVP/MVP, Ledarskapsutveckling samt CGI Talent Program.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har en akademisk examen och erfarenhet av strategiskt HR arbete, gärna från annan global IT & Konsult leverantör. Du är van att jobba strategiskt och självständigt, men gillar att vara på kontoret för den sociala samvaron.

Då rollen innebär daglig kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande.

Som person gillar du kombinationen av att jobba både strategiskt och operativt och du trivs i en rådgivande roll där du är en viktig kugge i organisationens ledningsgrupp. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person är du driven, social, strukturerad och noggrann, men framförallt vill du göra skillnad!

Gillar Du att påverka och driva strategiska frågor, vill jobba på ett företag som ger dig möjlighet att utveckla dig själv både personligt och professionellt men samtidigt ha kul? Och vill Du arbeta med mig och mitt härliga HR team? Välkommen med din ansökan redan i dag!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum: 2019-08-20.

För mer information kontakta Saara Lindfors, saara.lamberg@cgi.com
eller Eva Cederlöf, eva.cederlof@acando.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb