Tech Lead till SecureLink i Malmö

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 24 juni 2019
Stängs
den 24 juli 2019
Ref:
79C1B62F-108B-407F-A30F-89E51E9F05C2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för cybersäkerhet och är specialiserad inom penetrationstestning? Bli vår nya Tech Lead i Malmö!

Här är en spännande möjlighet för dig som brinner för cybersäkerhet och penetrationstest och som är redo för nästa steg i karriären! Som Tech Lead hos oss på SecureLink får du möjlighet att vara med och driva vårt penetrationtestarbete och leda vårt specialiserade team av kompetenta pentestare. Här blir du en del av Europas ledande företag inom cybersäkerhet och får vara med och göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter.

Varmt välkommen med på vår resa!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att avancera till en arbetsledande roll, där du med din spetskompetens inom området för etisk hackning får möjlighet att leda och utveckla teamet framåt.Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och passionerade kollegor som alla tror på och är stolta över det arbete vi utför.Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att utmanas i sin yrkesroll. Här får du möjlighet att delta på mässor, gå utbildningar, delta på work shops och ta certifikat. Med kontor runt om i Europa erbjuder vi dessutom möjlighet att delta i projekt och arbeta internationellt. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi älskar vad vi gör och tror på kraften av att ha kul på jobbet. Vi vill erbjuda mer än bara ett arbete och anordnar därför kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF:s, innovationsworkshops, tech-nights och mycket mer. Detta möjliggör att vi skapar starkare relationer mellan team och avdelningar och skapar förutsättningar att trivas och få energi på jobbet. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Senior Penetrationstestare och Tech Lead kommer du att ha en varierande och mångfacetterad roll. Du kommer att arbeta operativt med pentestning i kundspecifika projekt, följa med säljare ut på kundmöten samt hålla i work shops och utbildningar. Du kommer även att leda teamets arbete och få möjlighet att stötta och utveckla medarbetarna i det dagliga arbetet. Du kommer att vara en viktig del av vårt kontinuerliga arbete att utveckla våra arbetssätt och våra processer och även fungera som en länk mellan pentest-teamet och försäljningsorganisationen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt huvudkontor i Malmö och rapportera till en av våra Team Lead inom konsultorganisationen. Då vi levererar till nationella och internationella kunder, kommer du få möjlighet att resa både nationellt och internationellt i ditt arbete.Som Tech Lead kommer ditt ansvar vara att leda teamets arbete, medan personalansvaret tillfaller våra Team Leads.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom penetrationstestning och djup teknisk kunskap inom verktyg och metoder som är relevanta för området. Du är även genuint intresserad av att hålla din yrkeskunskap uppdaterad och tar vara på möjligheter att utveckla din kunskap. Du känner dig trygg i din kompetens och trivs i en roll där du kommer att möta kunder som specialist och rådgivare. Kanske har du något av följande certifikat;OSCP, OSCE, GPEN eller CEH, alternativt motsvarande kunskap. I denna kommunikativa roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Du som kommer att lyckas i rollen trivs med att vara drivande, ta egna initiativ och vill ha mandat att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Du är förändringsbenägen och trivs i en snabbfotad miljö där duifrågasätter traditionellatillvägagångssätt och främjar förändring och nytänkande. Då du kommer att arbeta i team behöver du trivas med att samarbeta med andra och vara duktig på attdela med dig av kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Som arbetsledandei teamet tror vi att du kommer att vara duktig på att skapa sammanhållning i gruppen och stödja dina kollegor i arbetet med att nå sina mål.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb