Konsult inom Splunk till Securelink i Malmö

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 24 juni 2019
Stängs
den 24 juli 2019
Ref:
D79A1A48-D17C-4C43-B3F7-798D495966BF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här är möjligheten för dig som vill nischa dig inom Splunk ITSI och operational intelligence!

Till vår konsultavdelning i Malmö söker vi nu dig som vill arbeta med data i allt från inhämtning till bearbetning, automation, analys, utveckling med mera inom Operational Intelligence tillsammans med likasinnade kollegor! Vi söker vi dig som vill skapa värde för välkända företag genom smarta datadrivna lösningar för allt från beslutstöd till övervakning. Här får du chansen att arbeta renodlat med Splunk och agera rådgivare och expert gentemot internationella företag i regionen.

Var med oss och driv teknisk innovation i en bransch som kontinuerligt utvecklas! Varmt välkommen till SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta hands-on med den senaste tekniken inom artificiell intelligens och machine learning. Som konsult inom Splunk får du rådge och konsultera några av regionens mest välkända företag inom operational intelligence och hjälpa dem att skapa mervärde av deras data. Hos oss blir du en del av ett resursstarkt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Vi är branschledande inom Europa och erkända av Gartner som rekommenderad leverantör. Hos oss finns en plats för dig som delar vår passion för teknik och innovation!

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult inom Splunk bli du en del av vår avdelning Professional Services och kommer att arbeta ute hos våra kunder som specialistkonsult. Dina arbetsuppgifter kommer att inkluderas av:

 

  • Utveckla och konfigurera både premium och kundspecifika applikationer byggda på Splunk
  • Automatisera flöden kring övervakning, felsökning och åtgärd
  • Analysera data för att skapa ett användarvänligt värde för verksamheter
  • Sammanställa material och göra nulägesanalyser av leveransen
  • Konsultera intressenter kring användandet av Splunk och utveckling av plattformen kopplat till framtida behov


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Malmö, men till stor del befinna dig på plats ute hos våra kunder inom regionen.Du kommer att arbeta i kundspecifika projekt tillsammans med andra konsulter med specialistkompetens inom verktyget.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och prestera i rollen har någon av följande bakgrund:

 

 

  • Erfarenhet av att arbeta med Splunk (även ELK är meriterande), särskilt med ITSI
  • Erfarenhet inom administration och utveckling med linux/cloud/containers/automation
  • Erfarenhet som konsult (inte nödvändigtvis Splunk) med stort mått konsultmannaskap
  • Meriterande med erfarenhet att genomföra förändringsarbete i större organisationer och att hålla workshops


Skulle du beskriva dig själv som initiativtagare, ansvarsfull och analytisk? Trivs du dessutom i en kommunikativ och relationsskapande roll, där du agerar rådgivare och expert? Då tror vi att du är rätt person för rollen!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

Liknande jobb

Liknande jobb