Fullstackutvecklare med fokus på webbutveckling

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 juni 2019
Stängs
den 25 juli 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som systemutvecklare på avdelningen It-utveckling arbetar du med att ta fram nya lösningar och gränssnitt i syfte att öka tillgängligheten av data för tillsyn och analys samt för att nå en mer enhetlig datahantering. Tillsammans med ditt team och i övergripande projekt kommer du bland annat att arbeta med agila metoder, finansiella system och utveckling i frontend, integration och backend.

Finansinspektionen (FI) har under senare år stärkt sitt fokus på digitalisering och it-stöd. Samtidigt har verksamheten ett allt större behov av data och som en del av det har it-organisationen vuxit. På it-området strävar vi mot att utnyttja framtidens teknologier för att stödja verksamheten på FI bästa sätt.

Tjänsten innebär tätt samarbete internt, främst inom det egna teamet men också med andra kollegor på FI.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, t ex med inriktning mot it, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flera års erfarenhet från en liknande roll och har arbetat i projekt som fullstackutvecklare i alla lager. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet inom stordatormiljö/enterprise eller som aktiv inom frontendutveckling i större miljöer. Praktisk erfarenhet från minst ett Single Page Application-projekt är också en förutsättning för rollen. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med lösningsarkitektur, agila metoder och kravanalys tillsammans med verksamheten. Det är även en fördel om du har vana att använda TFS eller motsvarande för test, byggen och deploy. Erfarenhet av att skriva MSSQL eller stored procedures är meriterande, liksom tidigare arbete med systemintegration och utveckling med Elasticsearch.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i ett eller flera av de programmeringsspråk som används på FI, som exempelvis .NET, C#, Entity Framework/LINQ, MS Visual Studio, JavaScript, HTML eller CSS, samt grundläggande kunskaper inom SQL. Ytterligare är det ett plus om du är förtrogen med NPM, REST API design och implementering av CI/CD pipelines. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående och effektiv i ditt sätt att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och arbetar bra tillsammans med andra i grupp. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Peter Arvidson på 08-408 980 59.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. En anställning vid Finansinspektionen kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 16 augusti 2019. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, väl fungerande marknader och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb