Scania

Testare av kraftelektronik för elektrifierade fordon

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 26 juni 2019
Stängs
den 19 juli 2019
Ref:
20191061
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Med kundernas lönsamhet som utgångspunkt, vill Scania vara den ledande leverantören av hållbara transporter. Elektrifierade fordon är en central del inom teknikutvecklingen för mer hållbara transportlösningar. Vill du vara med?

Vi på gruppen Power Electronics är idag sju personer som ansvarar för och utvecklar kraftelektronikkomponenter som inverter för att driva el-maskinen, dc-konverter för att skapa 24V och elektriskt kraftuttag för el och hybridfordon. Då elektrifiering är ett område där det händer mycket och vi har många intressanta projekt framför oss söker vi nu en ny medarbetare för att arbeta med testning av dessa komponenter.

Nu söker vi en testare till gruppen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en del i ett team som består av testare, HW-ägare och systemansvariga. Du kommer att planera och utföra tester och mätningar på våra komponenter i både labb, rigg och fordon. Testresultatet kommunicerar du både till leverantörer och andra samarbetspartners.

Profil

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör inom elektroteknik med intresse för elektrifierade fordon. Du är duktig på att kommunicera då vi jobbar med flera olika leverantörer, internkunder och samarbetspartners inom koncernen. Du har minst tre års erfarenhet av testning eller konstruktion av kraftelektronik. Tidigare erfarenhet av provning av kraftelektronik är meriterande. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande.

Sista ansökningsdatum 2019-08-25, rekryteringen kommer att ske löpande.

Vid frågor gällande tjänsten

Kontakta gärna Viktor Haak 08-553 70 534

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb